POSLEDNJIH MESEC DANA MI JE TEŠKO PALO: Čaušić sjajnom partijom na Marakani zapušio usta kritičarima!
Goran Čaušić na meču protiv Napolija u Beogradu, Foto: News1/Dado Djilas

dobra forma

POSLEDNJIH MESEC DANA MI JE TEŠKO PALO: Čaušić sjajnom partijom na Marakani zapušio usta kritičarima!

Vezista crveno-belih učestvovao je u akciji kod pogotka Ričmonda Boaćija, i povratak na teren obeležio na najbolji mogući način

Objavljeno:

Crvena zvezda je savladala Mačvu iz Šapca rezultatom 2:1 u utakmici 28. kola Super lige Srbije i obezbedila prvu poziciju pred početak plej-ofa Super lige Srbije.

Goran Čaušić naglasio je važnost trijumfa u duelu sa nezgodnim „čivijašima“.

- Nije bilo lako protiv Mačve, primili smo gol na početku, ali zaista smo dobro igrali i stvarali smo šanse, posebno u prvom delu utakmice. Dali smo gol u važnom trenutku i u nastavku igre je bilo dosta lakše. Najvažnije je nam je da smo osvojili tri boda, koja nam mnogo znače u nastavku borbe za titulu - rekao je Čaušić za klupski sajt.

Vezista crveno-belih učestvovao je u akciji kod pogotka Ričmonda Boaćija, i povratak na teren obeležio na najbolji mogući način.

- Dobro sam se osećao na utakmici, nekoliko nedelja nisam bio na terenu i to mi je teško palo. Drago mi je zbog asistencije, dobra utakmica za mene posle odsustva. Bilo je u tom delu igre dosta lepih i atraktivnih poteza. Fizički se dobro osećam na terenu, iako mi je poslednjih desetak minuta palo malo teže, ali to je normalno jer dugo nisam igrao. Drago mi je da sam izdržao do kraja, bitno je da sam se vratio, sada će sve biti lakše.

Čaušić je asistirao Boaćiju za pogodak
Čaušić je asistirao Boaćiju za pogodak foto: Starsport©

Čaušić je istakao da je atmosfera na stadionu „Rajko Mitić“ bila fantastična i zahvalio se navijačima na bezrezervnoj podršci.

- Zaista je bilo neverovatno na tribinama. Naravno, na terenu smo fokusirani samo na igru, ali stignemo da vidimo šta se dešava na tribinama, a posebno da osetimo. Drago mi je što smo pobedili i dodatno ulepšali ovaj meč. Hvala našim navijačima, ne mogu da kažem da sam iznenađen, pošto svake nedelje ono iznova dokazuju da su najbolji navijači na svetu - dodao je fudbaler Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.