SVEDOČENJE KOJE BACA NOVO SVETLO NA SLUČAJ 'SILOVANJE': Da li je zapravo fudbaler Dinama taj koji je napadnut?
Ijaji Atijemven i Iva Bošnjak, Foto: Printscreen, Instagram

OGLASIO SE ATIJEMVEN

SVEDOČENJE KOJE BACA NOVO SVETLO NA SLUČAJ 'SILOVANJE': Da li je zapravo fudbaler Dinama taj koji je napadnut?

Fudbaler je odgovorio na optužbe i otkrio sasvim nove, nepoznate detalje

Objavljeno: 16:46h

Fudbaler Dinamo Zagreba Ijaji Beliv Atijemven (23) odlučio je da se brani od optužbi za nasilničko ponašanje i silovanje. Protiv njega su progovorile Iva Bošnjak i devojka koja je odlučila da ostane anonimna, a obe su ga optužile za napastovanje.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantujem sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada neko ne želi da ima ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam da se ophodim prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - poručio je Nigerijac odmah pošto su optužbe dospele u javnost.

Iva Bošnjak
Iva Bošnjak foto: Printscreen/Instagram

Sada je odgovorio na optužbe anonimne devojke.

- Vodim život koji se nimalo ne razlikuje od života mojih vršnjaka i zato me čude sve te optužbe, pogotovo od devojaka s kojima sam imao sasvim normalan odnos. O samom događaju za koji sam osumnjičen ne mogu i ne smem da govorim. Ali bih voleo da se osvrnem ne dovodeći nijednim delom u pitanje tajnost postupka, na dosad javno izgovorene i napisane reči. Nije sporno da sam imao seksualnu vezu s tom ženom. Bio sam solo, ona je bila sama i viđali smo se na obostrano zadovoljstvo. Čudno mi je i životno neshvatljivo da ako sam ja nekoga navodno silovao, da ta osoba sasvim normalno dalje nastavi da dolazi kod mene - rekao je za Jutarnji list i nastavio:

- Činjenica je da nismo bili sami u stanu. To je još jedan dokaz da se ništa nije dogodilo izvan okvira, što smo oboje hteli da bude. Najžalosnije i najčudnije je u celoj priči da osoba koju sam navodno silovao posle tog navodnog događaja napravi doručak meni i mom prijatelju i udalji se iz stana. Kad je taj vikend završio, rekao sam joj da mi treba mir i da nećemo nastaviti. Podivljala je i rekla da će mi zagorčati život. Nisam ni slutio da bi to mogla ostvariti na ovaj način da me lažno prijavi - priča Atijemven.

Govoreći o optužbama Ive Bošnjak, kaže da su se zabavljali samo jednom, te noći kada se dogodio navodni napad.

- Ona jednostavno nije mogla da prihvati to što ne želim da imam ništa ozbiljno s njom. Dva dana pje Benfike došla mi je u stan s jednim velikim koferom. Da, pozvao sam je tada, ali ne da se useli, što sam pomislio kada sam vidio veličinu kofera. Ostala je dva dana. Te sam srede morao na stadion u karantin pred utakmicu. Rekao sam joj da mi ključ ostavi ispod otirača. Dva dana me maltretirala porukama: ‘Gde si? Ne verujem da si na stadionu. Sigurno se provodiš s drugim devojkama...’ Iznervirao sam se, rekao da mi ne treba takav odnos i zamolio je da ode. Kada sam se vratio s utakmice, rekao sam joj da želim da se odmorim i da nismo jedno za drugo. Počela je da divlja, razbacala mi stvari po stanu, čak me i fizički napala. Zatim je otišla i mislio sam da je sve gotovo dok se nije pojavila policija. Pozvala ih je i pričekala ispred stana. Ma da je bilo i malo sumnje, policija bi me privela isto veče - zaključio je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.