FULAM NASTAVLJA DA TONE, SITI GRABI KA TITULI: Međutim, svi se pitaju šta je sa Mitrovićem?
Bernardo Silva i Serhio Aguero su razbili Fulam, Foto: AP/Alastair Grant

PREMIJER LIGA, 32. KOLO

FULAM NASTAVLJA DA TONE, SITI GRABI KA TITULI: Međutim, svi se pitaju šta je sa Mitrovićem?

Prema pisanju engleskih medija, Srbin nije fizički spreman posle povrede zbog koje je i propustio prijateljski duel Nemačke i Srbije

Objavljeno: 16:46h

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović sa sinom je sa tribina "Krejven Kotidža" gledao duel 32. kola Premijer lige u kome su igrali njegov tim i Mančester Siti.

Prema pisanju engleskih medija, Srbin nije fizički spreman posle povrede zbog koje je i propustio prijateljski duel Nemačke i Srbije. Nastupio je za reprezentaciju u kvalifikacijama protiv Portugalije i verovatno tada obnovio povredu. Meč sa šampionom je prvi u ligi koji je Aleksandar Mitrović propustio otkako je u januaru 2018. godine stigao u Fulam.

Kada nema Srbina u ekipi, nema ni pravog otpora Fulama. Građani su slavili sa 2:0. Od početka je prvak najavio da će biti golova i udavio rivala u ranoj fazi utakmice.

Siti je poveo već u petom minutu golom Bernarda Silve kome je asistirao Serhio Aguero. Drugi gol pao je u 27. minutu kada su Argentinac i Portugalac zamenili uloge. Na Silvino dodavanje, argentinski napadač je sproveo loptu u mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Premijer liga, 32. kolo:

Subota

Fulam – Mančester siti 0:2 (0:2) (Silva 5, Aguero 27)

16.00 Brajton – Sautempton 16.00 Barnli – Vulverhempton 16.00 Kristal Palas – Hadersfild 16.00 Lester – Burnaut 16.00 Mančester junajted – Votford

18.30 Vest Hem – Everton

Nedelja

15.05 Kardif – Čelsi 17.30 Liverpul – Totenhem

Ponedeljak

21.00 Arsenal – Njukasl

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.