FIZIČKI SMO DOBRO, ALI ZATO PSIHIČKI... KOSANOVIĆ MOŽE DA NAM NAPRAVI PROBLEM: Savo pred debi na klupi Partizana!
Savo Milošević, Foto: Starsport©

MILOŠEVIĆ OTVORENO

FIZIČKI SMO DOBRO, ALI ZATO PSIHIČKI... KOSANOVIĆ MOŽE DA NAM NAPRAVI PROBLEM: Savo pred debi na klupi Partizana!

Protivnik će im biti kruševački Napredak, kojeg su pre dve nedelje ubedljivo savladali u Kupu Srbije. Ni sam Milošević ne zna kakav Partizan može da očekuje u nedeljnom duelu

Objavljeno:

Novi trener fudbalera Partizana Savo Milošević istakao je da će njegova ekipa igrati bez rezultatskog pritiska protiv Napretka u sutrašnjoj utakmici Superlige Srbije.

Milošević će sutra debitovati na klupi Partizana, a stanje u ekipi je, prema njegovim rečima, bolje nego što je očekivao.

- Ono što mogu da kažem je da je situacija u ekipi kakvu sam i očekivao. Najveći problem je psihološko stanje ekipe, uslovljeno situacijom van terena i oko njega. To sam mogao da očekujem. U svim drugim stvarima je stanje bolje nego što sam očekivao. Zadovoljan sam i disciplinom i voljnim momentom. Mislim da su zadržali dobar momenat i disciplinu i to me raduje - kazao je Milošević.

Protivnik će im biti kruševački Napredak, kojeg su pre dve nedelje ubedljivo savladali u Kupu Srbije. Ni sam Milošević ne zna kakav Partizan može da očekuje u sutrašnjem duelu.

- To je u velikoj meri nepoznanica i meni. Trening je jedna stvar, a utakmica sasvim druga. Ono što sigurno očekujem jeste reakcija ekipe, pre svega psihološka. Na tome sam radio poslednjih nekoliko dana, da se oni rasterete. Rezultatski nemamo tu vrstu pritiska, titula je verovatno izgubljena. Nije smak sveta ni izgubiti, ali treba da uradimo šta treba u taktičkim elementima, u elementarnim stvarima i da imamo koncentraciju koja je potrebna za utakmicu - istakao je Milošević.

Savo Milošević i Zoran Tošić
Savo Milošević i Zoran Tošić foto: FK Partizan

Novi šef struke crno-belih sa sigurnošću tvrdi da ekipa može da igra mnogo bolje nego do sada.

- Ova ekipa sigurno može mnogo više nego što je pokazala, ali za to je potrebno dve-tri nedelje, mesec dana. Pre toga ne može, ali neke elementarne stvari mogu da se vide u ove tri utakmice. Ekipa nema problem fizičke pripreme. Problem je kvalitet te trke i pronaći način kako da se rentabilizuje ta trka i taj voljni momenat koji imaju u toku utakmice - rekao je Milošević.

Milorad Kosanović
Milorad Kosanović foto: Printscreen/Youtube

Naspram sebe, Savo Milošević će na svom debiju imati mnogo iskusnijeg Milorada Kosanovića i nije mu svejedno što će mu baš on biti prvi rival.

- Trener Kosanović je decenijama u našem fudbalu i njegovo iskustvo i kvalitet mogu da nam prave problem. Izuzetno cenim Kosanovića i nije prijatno da se u prvoj utakmici merite sa tako iskusnim vukom, ali verujem da neću imati tremu. Sve je to deo javnog nastupa, nisam do sada imao problem. Za ovo se spremam godinama i ne verujem da ću imati bilo kakvu tremu - završio je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.