Vladan Milojević je moj Jirgen Klop!
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

poštovanje

Vladan Milojević je moj Jirgen Klop!

Cilj i inspiracija mi je da nadmudrim njega, to je taj neki sportski motiv - rekao je Tešović

Objavljeno: 12:58h

Crvena zvezda danas od 19 časova dočekuje Mačvu na stadionu Rajko Mitić, a pored sudara dva kluba ovo će biti i obračun dvojice kumova.

Vladan Milojević sa jedne, a Darko Tešović sa druge strane. Veliko prijateljstvo vlada između njih, ali kada je reč o fudbalu svako želi da ostvari pozitivan rezultat.

Strateg Mačve je imao zanimljivu konstataciju pred gostovanje u Beogradu.

Milojević i ja se odlično poznajemo i kao što je njemu bio cilj i inspiracija da nadmudri Jirgena Klopa, tako je meni cilj i inspiracija da nadmudrim njega, to je taj neki sportski motiv – rekao je Tešović.

Darko Tešović
Darko Tešovićfoto: Printscreen/Youtube

Mačva se nalazi na devetoj poziciji Superlige Srbije, dok je Crvena zvezda neprikosnovena na liderskom mestu.

Igračima od mene nije potrebna neka dodatna motivacija, znaju kvalitet protivnika i da postoje svi uslovi za dobru igru. Treba da izađu na teren srećni što imaju takvu priliku, da snage odmere sa ekipom koja je igrala Ligu šampiona i kluba koji u svom sastavu ima igrače visoke klase. Naravno da nas mnogi smatraju već poraženima, ali ja ne razmišljam na takav način, idemo da probamo nešto da uradimo, to ne može niko da nam zabrani. Probaćemo da ugrozimo protivnika, jer definitivno svaka ekipa ima mnogo vrlina, ali i mana. Mi ćemo pokušati da iskoristimo neku slabiju stranu Zvezde, a koliko ćemo u tome uspeti zavisi od mnogo faktora.

Nema kraja Zvezdinoj seriji nepobedivosti. Danas u 19.00 na Marakanu stiže Mačva, a kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Crvena zvezda - Mačva.

Tešović je objasnio na šta je tačno mislio.

– Najvažnije jeste da igrači budu raspoloženi i da eventualni strah odnosno trema budu što manje izraženi. Ovo je jedna od najlepših utakmica u njihovoj karijeri, u kojoj ne treba da postoji pritisak. Mnogi igrače se gube u ovakvim utakmicama, žele da pokažu više nego što mogu, sagore u toj želji, pa dođu u situaciju da ne pokažu ni realne mogućnosti i znanje. Zato je jako bitno pronaći sredinu i na tome radim sa mojim momcima. Dobro je što smo u ritmu pozitivnih rezultata i pobeda i to što moji igrači razmišljaju još uvek o plejofu i jednostavno sutra nam na Marakani predstoji nadigravanje, ako budemo morali da se branimo i na to smo spremni, sve u cilju rezultata – zaključio je trener Mačve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.