BOAĆI VELIČAO ZVEZDU NA DRUŽENJU S NAVIJAČIMA: U ovim momentima se vidi koliko je klub veliki!
Gajić, Stojković, Boaći i Ričmond su se družili sa navijačima, Foto: FK Crvena zvezda

OVO SE NE ODBIJA

BOAĆI VELIČAO ZVEZDU NA DRUŽENJU S NAVIJAČIMA: U ovim momentima se vidi koliko je klub veliki!

Oni su iskorisitli priliku da ih pozovu na duel protiv Mačve u 28. kolu Superlige u subotu u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić"

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su slobodno vreme za druženje sa navijačima.

Oni su iskorisitli priliku da ih pozovu na duel protiv Mačve u 28. kolu Superlige u subotu u 19 časova na stadionu "Rajko Mitić". Prvotimci Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći družili su se sa navijačima ispred TC „Delta siti“ i tako nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa svojim idolima.

1 / 8 Foto: FK Crvena zvezda

Kvartet šampiona Srbije se fotografisao sa prisutnima, delio autograme i igrao nesvakidašnji stoni fudbal. Tako su svi zvezdaši imali priliku da se oprobaju sa crveno-belim fudbalerima u neobičnoj igri i steknu uspomene za pamćenje.

- Kad god smo slobodni iskoristimo priliku da se družimo sa zvezdašima. Danas ih je bilo u velikom broju što veoma raduje, pozvali smo ih na utakmicu i zaista se nadam da će ponovo ispuniti tribine Marakane - rekao je Stojković.

Filip Stojković
Filip Stojkovićfoto: FK Crvena zvezda

Zvezdini prvotimci su ovom prilikom prisutnima delili ulaznice za duel sa Mačvom, a Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.

- Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad - rekao je reprezentativni defanzivac.

Milan Gajić
Milan Gajićfoto: FK Crvena zvezda

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje.

- Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim pristalicama - rekao je centarfor.

Ričmond Boaći
Ričmond Boaćifoto: FK Crvena zvezda

Na Boaćijeve reči nadovezao se i Erik Jirka koji je istakao da su svi igrači uživali u druženju sa navijačima, da su nastavak zakazali za subotu i da će se posle meča sa Mačvom radovati novom trijumfu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.