ZA REPREZENTACIJU BILI POVREĐENI, A ZA KLUBOVE NISU: Trojica Orlova se spremaju za prvenstvene mečeve!
Reprezentativci Srbije na nekom od ranijih treninga, Foto: Dado Đilas

SLUČAJNOST?

ZA REPREZENTACIJU BILI POVREĐENI, A ZA KLUBOVE NISU: Trojica Orlova se spremaju za prvenstvene mečeve!

Nijedan od njih nije bio u konkurenciji za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom i kvalifikacionu u Lisabonu

Objavljeno:

Mnogi navijači su se pred reprezentativnu pauzu zapitali šta se dešava sa pojedinim igračima.

Na povrede selektoru Mladenu Krstajiću su se žalili Aleksandar Kolarov, Filip Kostić, Nemanja Matić i Aleksandar Prijović pa nijedan od njih nije bio u konkurenciji za prijateljsku utakmicu sa Nemačkom i kvalifikacionu protiv Portugalije u Lisabonu iako je većina fudbalera nastupala za svoje timove pre pauze.

Da misterija bude veća Kolarov, Kostić i Matić su trenirali ove nedelje i nalaze se u konkurenciji za prvenstvene mečeve narednog vikenda. Najmanje sumnje ima u Kolarovu povredu pošto je propustio dve Romine utakmice za redom, ali je doputovao u Srbiju i družio se sa drugim reprezentativcima dok nisu otišli u Volfsburg.

Zatim je trenirao u Beogradu i pokušao da oporavi za duel u Portugaliji, ali nije uspeo pa je umesto njega u Lisabon otputovao Filip Mladenović. Potom se Kolarov vratio u Rim gde je deo treninga odradio samostalno, a deo sa ekipom. Kako piše italijanska štampa, trebalo bi da bude u prvih 11 u nedeljnom duelu protiv Napolija u Rimu. Prema pisanju nemačkih i engleskih mediji, i Matić i Kostić su se oporavili od povreda i zaigraće za Mančester junajted protiv Votforda u subotu odnosno Ajntraht u duelu sa Štutgartom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.