MIJATOVIĆ PODRŽAVA MILOŠEVIĆA: Bili smo cimeri, znam da će dati sve od sebe!
Predrag Mijatović i čuveni jedanaesterac na SP 1998, Foto: Profimedia

podrška

MIJATOVIĆ PODRŽAVA MILOŠEVIĆA: Bili smo cimeri, znam da će dati sve od sebe!

Mijatović je govorio o Real Madridu, povratku Zinedina Zidana i mnogim drugim stvarima...

Objavljeno:

Predrag Mijatović, proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i ambasador Sportskih igara mladih, boravio je u Beogradu i tom prilikom razgovarao sa srpskim medijima.

Ono što je, između ostalog zanimalo novinare jeste i komentar na činjenicu da je njegov nekadašnji cimer seo na klupu Partizana:

- Meni lično je drago što je Savo postao trener Partizana. Poslednjih godina je imao ambicije da krene u te vode kao trener i želim mu sve najbolje i mnogo sreće. Siguran sam da će uraditi sve što je u njegovoj moći da neke stvari dovede u najbolji mogući red. Za sad mu samo čestitam na tome. Velika je to stvar i velika obaveza za njega na početku njegove trenerske karijere. Bili smo cimeri, znam ga dobro, znam da će dati sve od sebe

Savo Milošević na prvom treningu
Savo Milošević na prvom treningu foto: FK Partizan

Mijatović je govorio o Real Madridu, povratku Zinedina Zidana i mnogim drugim stvarima, a prokomentarisao je i sezonu Dušana Tadića. Kako je rekao, oduševljen je igrom fudbalera Ajaksa:

- Mislim da su svi koji su imali prilike da gledaju te utakmice u Amsterdamu i Madridu bili oduševljeni. Prvo, dečko ima jednu sjajnu sezonu u svom klubu, vidim da se na najbolji način snašao i integrisao u Ajaks, klub sa velikom istorijom i reputacijom. Nekako su svi bili motivisani, a on je bio apsolutni lider tog Ajaksa. Jako mi je drago zbog njega. Nije mi, naravno, drago što je Real ispao, to su stvari koje ne želim kad je moj klub u pitanju, ali mi je drago zbog njega i kako već Real više nije u Ligi šampiona, želim mu sve najbolje i da protiv Juventusa ponovi isto takve igre i zaigra u finalu Lige šampiona, zašto da ne.

Tadić i Lazović slave gol protiv Portugala
Tadić i Lazović slave gol protiv Portugala foto: EPA/Mario Cruz

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.