TURSKI KLUB ŽELI IGRAČA PARTIZANA: Saigrač će mu biti bivši fudbaler Crvene zvezde!
Nebojša Kosović, Foto: Dado Đilas

TRANSFER NA POMOLU

TURSKI KLUB ŽELI IGRAČA PARTIZANA: Saigrač će mu biti bivši fudbaler Crvene zvezde!

Ne bi bilo iznenađenje da u letnjem prelaznom roku napusti Humsku

Objavljeno:

Turski klub Trabzon pre dve godine kupio je Luisa Ibanjeza iz Crvene zvezde za 1,2 miliona evra, a ove zime su želeli Vujadina Savića, ali je on produžio ugovor sa crveno-belima.

Zato su Trabzonovi skauti rešili da se okrenu na drugu stranu Topčiderskog brda, a prema nekim informacijama pokazali su interesovanje za vezistu crno-belih Nebojšu Kosovića. Reprezentativac Crne Gore ima ugovor do leta 2021. godine sa Partizanom, ali ne bi bilo iznenađenje da u letnjem prelaznom roku napusti Humsku.

On je već neko vreme na oku Trabzona, a skauti tog tima su ga gledali uživo u novembru prošle godine kada je selekcija Crne Gore gostovala u Beogradu. Potom su još nekoliko puta posmatrali igre popularnog Kiće, ali je on doživeo tešku povredu kolena. Oporavio se i uspeo da se ustali u startnoj postavi ovog proleća, pa ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno ljudima iz Trabzona i da li će poslati interesantnu ponudu u Humsku. U crno-belom dresu, Kosović je osvojio jednu titulu i tri nacionalna Kupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.