A RONALDINJO GA STAVIO U IDEALAN TIM: Klod Makelele pretio Brazilcu da će ga poslati u bolnicu!
Klod Makelele, Foto: AP/Nick Potts

ZAR MU OVAKO VRAĆA?

A RONALDINJO GA STAVIO U IDEALAN TIM: Klod Makelele pretio Brazilcu da će ga poslati u bolnicu!

Makelele je uzvratio interesantnim komentarima i pritom ga uporedio sa Zinedinom Zidanom

Objavljeno:

Brazilska legenda Ronaldinjo je 2015. godine za "Dejli Mejl" sastavljao idealan tim od igrača iz svoje epohe.

Jedan od njih je i francuski vezista Klod Makelele na poziciji zadnjeg veznog. Oni su vodili velike bitke u kultnim okršajima Barselone i Čelsija u Ligi šampiona sredinom prošle decenije i u dresu reprezentacija.

- Defanzivci se osećaju bezbedno kada je on ispred njih. Napadači se osaćaju spokojno kada znaju da je on iza njih. Za mene je on najbolji igrač kojeg sam video u protekciji odbrane. Nikada niste videli da je odigrao lošu utakmicu - obrazložio je Ronaldinjo pre četiri godine.

Sada mu je Makelele uzvratio interesantnim komentarima i pritom ga uporedio sa Zinedinom Zidanom.

- Zidan je bio umetnik koji je svakim potezom igrao fudbal unapred i radio nešto korisno za ekipu. Nema se šta više reći o njemu. Ista stvar je bila i sa Ronaldinjom dok to nije počeo da zloupotrebljava. Sakrije ti loptu i onda ono njegovo la-la-la. Rekao sam mu tada: ’Hej mali, nemam ništa protiv da me predriblaš normalno. Ali ako nastaviš sa tim trikovima sa Sony playstationa, poslaću te u bolnicu!’ I znate šta je uradio? Dao mi je loptu i izvinio mi se - rekao je Francuz u intervjuu za RMC.

Zanimljivo je kako je to Ronaldinjo bio "mali" za Makelelea kada je desetak centimetara viši od njega, ali nema sumnje da je Francuz ispričao interesantnu anegdotu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.