NE ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Krstajić ponovo ostao praznih ruku, a nije Luka Milivojević!
Selektor reprezentacije, Mladen Krstajić, Foto: EPA/Focke Strangmann

nisu uspeli pregovori

NE ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Krstajić ponovo ostao praznih ruku, a nije Luka Milivojević!

Ipak, postoji šansa da se mladi fudbaler predomisli...

Objavljeno:

Golman Benfike Mile Svilar odbio je da zaigra za reprezentaciju Srbije, ishod je sastanka čelnika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i mladog čuvara mreže od ponedeljka, prenela je ,,Bola“.

Osim što je ekspedicija ,,orlova“ otputovala u Lisabon da odigra utkmicu sa Portugalijom, čelnici FSS-a održali su sastanak sa talentovanim golmanom Benfike Miletom Svilarom u vezi sa njegovim izborom nacionalnog tima.

Već nekoliko meseci unazad čelnici našeg Saveza pokušavaju da ubede Svilara da obuče dres ,,orlova“ i nakon poslednjeg sastanka stigao je odgovor – odričan.

Mile Svilar je odbio reprezentaciju Srbije
Mile Svilar je odbio reprezentaciju Srbije foto: EPA/Antonio Cotrim

Razlog za to je što Svilar želi da sačeka eventualni poziv selektora Belgije Roberta Martineza, s obzirom na to da mladi golman ima dvojno državljanstvo, jer su mu roditelji poreklom iz Srbije, ali je rođen u Antverpenu.

Ipak, Svilar nije stavio tačku na ovaj slučaj. Naime, on je zatražio od predstavnika FSS-a da se strpe kako bi prvo postao standardan na golu Benfike, jer mu je klupska karijera trenutno na prvom mestu, a potom će doneti odluku. Možda bi to moglo da potraje, s obzirom na to da je prvi golman tima sa ,,Luža“ Odisejas Vlahodimos, koji brani fenomenalno.

Utisak je da, i pored toga što nije potpuno zatvorio vrata Srbiji, Svilaru je ipak želja da zaigra u timu Belgije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.