ZOVITE GA ĐULEN LOPETEGI: Luis Enrike ostavio ekipu i odleteo za Barselonu, u timu zavladala gromoglasna tišina!
Luis Enrike, Foto: EPA

ISTORIJA SE PONAVLJA

ZOVITE GA ĐULEN LOPETEGI: Luis Enrike ostavio ekipu i odleteo za Barselonu, u timu zavladala gromoglasna tišina!

Fudbalski savez Španije je kratkim saopštenjem objasnio razloge odlaska selektora

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike je morao da se povuče sa te pozicije iz ličnih razloga.

Kako navode mediji na Iberijskom poluostrvu, ovo je možda i veći problem za selekciju nego kada je samo dva dana pre početka Svetskog prvenstva zbog odlaska u Real smenjen Đulen Lopetegi. Fudbalski savez Španije je kratkim saopštenjem objasnio razloge odlaska selektora.

- Luis Enrike Martinez, selektor naše fudbalske reprezentacije, neće voditi selekciju na večerašnjoj utakmici u kvalifikacijama za EP. Razlozi su porodične prirode, reč je o višoj sili. Molimo javnost za diskretnost i poštovanje intime trenera - stajalo je u saopštenju.

Da igrači nisu nimalo zamerili treneru svedoči i izjava kapitena Serhia Ramosa, a pokazuje i da su fudbaleri odlučili da ispoštuju želju Enrikea da se razlozi njegovog odlaska ne objave javno.

- Šefe, jako smo tužni zbog vesti. Porodica je svetinja. Nadamo se da će sve biti u najboljem redu. Želimo da znaš da je ekipa sa tobom do smrti. Želimo ti puno snage i hrabrosti, te šaljemo zagrljaje - rekao je Ramos.

U kakvom stanju se nalazio španski strateg svedoči i to da je za Barselonu krenuo u društvu psihologa, u avionu koji je organizovao Savez. Ovaj avion je put Katalonije krenuo u četiri ujutru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.