IZUZETNO MI JE DRAGO ŠTO SAM ISPISAO ISTORIJU: Ričmond Boaći progovorio posle glasina o odlasku sa Marakane!
Ričmond Boaći, Foto: Dado Đilas

pred mačvu

IZUZETNO MI JE DRAGO ŠTO SAM ISPISAO ISTORIJU: Ričmond Boaći progovorio posle glasina o odlasku sa Marakane!

Dosta pažnje obraćamo na taktičke detalje i to nam mnogo pomaže da na terenu „pročitamo“ igru protivnika - kazao je reprezentativac Gane

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za duel sa Mačvom koji će biti odigran u subotu.

Napadač aktuelnog šampiona, Ričmond Boaći, izjavio je da je ekipa iskorstila pauzu na najbolji mogući način.

– Iskoristili smo reprezentativnu pauzu na najbolji mogući način, odmorili smo se nekoliko dana i onda smo zaista naporno trenirali. Ulazimo u finiš sezone, znamo da sada moramo da budemo maksimalno koncentrisani na terenu, kako bismo zadržali prednost koju smo tokom sezone odličnim igrama ostvarili. Još tri utakmice je pred nama do podele bodova i u ovom momentu razmišljamo samo o tome da osvojimo devet bodova i da u plej-of uđemo sa prednošću. Pokazali smo da smo dominantni u našem šampionatu, tako da verujem da ćemo uspeti da ostvarimo svoje ciljeve - rekao je reprezentativac Gane za klupski sajt.

Crveno-beli imaju odličan skor u međusobnim duelima sa ekipom iz Šapca.

– Sastajali smo se četiri puta sa Mačvom i svaki put smo trijumfovali. Spremamo se kako bismo nastavili taj lep niz. Naš stručni štab uvek detaljno analizira protivnika, sigurno će tako biti i ovaj put. Dosta pažnje obraćamo na taktičke detalje i to nam mnogo pomaže da na terenu „pročitamo“ igru protivnika. Sve to govori u prilog činjenici da nas u subotu očekuje lepa fudbalska predstava. Zato pozivam naše navijače da nas podrže sa tribina u što većem broju.

Zanimljivo da je Boaći bio strelac prvog gola u nizu utakmica bez poraza u Superligi Srbije.

– Izuzetno sam počastvovan što sam, kako se sada ispostavilo, postigao istorijski gol. Zanimljivo, taj gol je bio upravo na utakmici sa Mačvom na Marakani. Tada sam zatresao mrežu glavom, a ako pogledate moje golove videćete da sam samo nekoliko golova postigao na taj način. Nadam se da će i utakmica u subotu po nečemu biti upisana u istoriju. Veoma sam srećan što deo ove ekipe koja beleži neverovatne rezultate. Zvezda je kao porodica za mene i izuzetno sam počastvovan što sam postao deo istorije u jednom od najvećih klubova na svetu. Za mene je čast i privilegija da budem ovde. Bez ovih igrača i stručnog štaba ne bismo mogli da ostvarimo ovoliko pobeda - zaključio je Boaći.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.