MAROKANCI BESNI ZBOG MESIJA: Zahtevaju da zvezda Barselone igra protiv njih uprkos povredi! Argentina uslovljava!
Lionel Mesi, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

BIZARNO

MAROKANCI BESNI ZBOG MESIJA: Zahtevaju da zvezda Barselone igra protiv njih uprkos povredi! Argentina uslovljava!

Barselona se oglasila na zvaničnom sajtu

Objavljeno:

Kapiten Argentine Lionel Mesi ima problema sa povredom kolena zbog čega je njegov nastup u prijateljskom meču protiv Maroka pod znakom pitanja.

Zato su čelnici marokanskog Fudbalskog saveza zahtevali obrazloženje od kolega iz Fudbalskog saveza Argentine zbog njegovog najavljenog izostanka.

Imajući u vidu da se očekuje da će Mesi biti u startnoj postavi za gradski derbi protiv Espanjola 30. marta, Barselona se oglasila na zvaničnom sajtu.

- Iako je trebao da igra od početka pa do kraja utakmice, problem sa njegovom povredom kolena znači da Mesi neće igrati drugu prijateljsku utakmicu tokom internacionalne pauze - napisano je u saopštenju katalonskog kluba.

U Maroku su besni zbog činjenice da možda i najbolji fudbaler današnjice neće izaći na teren stadiona "Ibn Batouta" u Tangieru, ali to nije sprečilo da Argentince da postave nekoliko neverovatnih uslova za slučaj da Lionel Mesi ipak zaigra.

Pre marokanskim izvorima, jedan od uslova je da fotografi posle meča ne smeju da slikaju Mesija, a čak ni marokanski igrači ne smeju da se slikaju sa njim. Takođe se navodi da kapiten Argentine neće razgovarati sa medijima ni pre ni posle meča, a najbizarnija je stavka da Marokanci ne smeju da budu agresivni prema Mesiju tokom meča.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.