LEPA VEST ZA MILOJEVIĆA: Zvezda jača za reprezentativca!
Milan Rodić vratio se u pun trenažni proces, Foto: crvenazvezdafk.com

OPORAVIO SE

LEPA VEST ZA MILOJEVIĆA: Zvezda jača za reprezentativca!

Crveno-beli posle reprezentativne pauze igraju sa Mačvom na svom terenu u subotu od 19 časova.

Objavljeno: 16:31h

Još jedna dobra vest za šefa stručnog štaba Vladana Milojevića i sve zvezdaše - Milan Rodić vratio se u pun trenažni proces.

Reprezentativni levi bek nešto duže je odsustvovao sa terena zbog povrede levog kolena koja je počela da ga muči još na pripremama u Antaliji. Rodić je najpre polako ulazio u ritam i od ovog ponedeljka se u potpunosti vratio radu sa ekipom. - Za fudbalera je najgore kada je van terena. Pauzirao sam oko mesec i po dana, van stroja sam bio od 8. februara i kontrolne utakmice sa Mariborom u Turskoj. Na sreću, povreda kolena je sada iza mene i spreman sam za sve što nas čeka - rekao je Rodić i dodao:

Zbog povrede je propustio reprezentativne pauze
Zbog povrede je propustio reprezentativne pauzefoto: Starsport©

- Jedva čekam da opet zaigram. Prvo sam krenuo nešto lakše da treniram i od danas mogu maksimalno da radim sa ekipom, što me posebno raduje. Uželeo sam se i terena i utakmica. U subotu dočekujemo Mačvu i tu sam da pomognem koliko je potrebno. Iskusni levi bek bodrio je saigrače zajedno sa skoro 30.000 gledalaca u proseku tokom prolećnog dela sezone u domaćem prvenstvu. - Atmosfera na Marakani je uvek fenomenalna. Naši navijači svaki put naprave ambijent u kome je uživanje igrati i mnogo mi je drago što publika u tolikom broju dolazi na tribine ove godine. To mi je dodatni motiv da se što pre nađem na terenu.

Rodić ponovo u punom trenažnom procesu
Rodić ponovo u punom trenažnom procesu foto: FK Crvena zvezda

Zvezda je u prošlom kolu na gostovanju Radu dodatno poboljšala rekord nepobedivosti i upisala 53. uzastopnu utakmicu bez poraza u Superligi. - Serija u kojoj se nalazimo je neverovatna, ali se trudimo da se ne opterećujemo time. Nama je najbitnije da ostvarimo trijumf u svakoj sledećoj utakmici i da uspešno preskačemo sve prepreke na putu do našeg cilja, a to je dupla kruna ove sezone - završio je Rodić. Crveno-beli posle reprezentativne pauze igraju sa Mačvom na svom terenu u subotu od 19 časova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.