PORTUGALCI SU LAGALI! OVO JE DOKAZ! Fejsa se oglasio zbog optužbi da je odbio da igra za Srbiju: Braćo, uz vas sam!
Ljubomir Fejsa je posetio reprezentativce na treningu, Foto: Starsport©

Rekao je istinu

PORTUGALCI SU LAGALI! OVO JE DOKAZ! Fejsa se oglasio zbog optužbi da je odbio da igra za Srbiju: Braćo, uz vas sam!

Iskusni vezista je prethodnih dana bio u žiži zbog pisanja portugalskih medija

Objavljeno: 12:10h

Plasirali su portugalski mediji u subotu bombastičnu vest kojom su verovatno samo dodatno želeli da poljuljaju, ionako ne baš sjajnu atmosferu oko reprezentacije Srbije uoči duela sa njihovom selekcijom, ali ih je Ljubomir Fejsa demantovao.

Mediji na Iberijskom poluostrvu su objavili da je iskusni vezista Benfike odbio da igra za "Orlove" protiv Portugalije, tačnije tražio od selektora Mladena Krstajića i rukovodstva da ga izostave iz ove reprezentativne akcije kako bi se oporavio za završnicu sezone.

Međutim, sada se oglasio sam fudbaler putem svog Instagrama, koji je posetio reprezentativne saigrače na treningu na stadionu "La luž" dan pred utakmicu.

- Pružio sam podršku saigračima i svima u stručnom štabu... Biće pomalo emotivna utakmica za mene, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće. Mnogo sam želeo da igram, na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača... Svim srcem sam uz vas, braćo. I samo da se razumemo - nisam nikad odbio da igram za reprezentaciju - napisao je Fejsa na Instagramu.

Došlo je vreme da i Srbija počne kvalifikacije za EURO 2020: večeras (20.45) Orlovi izlaze na noge evropskim prvacima Portugalcima koji su pre tri dana remizirali kod kuće s Ukrajinom. Kec je ovde 1,65, a ako verujete da Srbija, kao protiv Nemačke, neće izgubiti, kvota na X2 je 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugalija - Srbija.

On je prijatno razgovarao sa selektorom tom prilikom, kao i sa ostalim članovima iz delegacije srpskog nacionalnog tima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.