JOŠ JEDAN IGRAČ TRAŽIO DA NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Portugalci otkrivaju šta se desilo u hotelu u Lisabonu!
Mladen Krstajić mu je to dopustio, Foto: EPA/David Hecker

Šok za šokom

JOŠ JEDAN IGRAČ TRAŽIO DA NE IGRA ZA REPREZENTACIJU! Portugalci otkrivaju šta se desilo u hotelu u Lisabonu!

Na naslovnoj strani i to na udarnoj poziciji u najčitanijem sportskom listu u Portugaliji je objavljena ova vest

Objavljeno: 11:50h

Srpska reprezentacija uoči starta kvalifikacija za EURO je ophrvana brojnim problemima, od toga što ima igrača koji ne žele da igraju za reprezentaciju dok je selektor Mladen Krstajić, do velikog broja povređenih koji ne mogu da nastupe protiv Portugalije.

Ali sada portugalski mediji kao glavnu priču donose da jedan od njih i nije baš povređen, već da je samo tražio od selektora Srbije da preskoči ovu reprezentativnu akciju.

U pitanju je vezista Benfike, Ljubomir Fejsa, za koga je u javnosti bilo prezentovano da zbog povrede ne može da igra, međutim, to baš i nije potpuna istina.

Ljubomir Fejsa je tražio da preskoči meč sa Portugalcima
Ljubomir Fejsa je tražio da preskoči meč sa Portugalcimafoto: Starsport©

Kako piše "A bola" na svojoj naslovnoj strani i to na udarnom mestu (čisto da vidite koliko im je važna ova vest), iskusni fudbaler je došao u hotel u Lisabonu i zatražio od čelnika FSS-a i selektora da ne igra u narednom meču.

Obrazloženje je da je u poslednja dva meseca odigrao samo 120 minuta revanša protiv Dinamo Zagreba u Ligi Evrope i da su i dalje prisutne posledice povrede koju je zadobio protiv Gimaraeša.

Ljubomir Fejsa je tokom karijere imao mnogo problema sa povredama
Ljubomir Fejsa je tokom karijere imao mnogo problema sa povredamafoto: Starsport©

Pretpostavka A Bole je da "Ljubomir Fejsa još nije u najboljem fizičkom stanju da bi igrao za reprezentaciju i da ne želi da ugrozi svoj status pred kraj sezone u Benfikinom timu", i takoreći hvale ga zbog ovoga što je uradio usput mu dajući epitet da je "duša i telo Benfike".

E sada se to kosi i sa onime što je sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević rekao u petak povodom situacije sa Milivojevićem, Obradovićem i Nastasićem, a to je da je dres sa državnim grbom svetinja i da nije niko iznad njega, ali izgleda da to ne važi za sve reprezentativce.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.