KRSTAJIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG FUDBALERA: Novi igrač ne može da nastupi za reprezentaciju u Lisabonu!
Mladen Krstajić ne može da računa na Ljubomira Fejsu, Foto: Starsport©

problemi

KRSTAJIĆ OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG FUDBALERA: Novi igrač ne može da nastupi za reprezentaciju u Lisabonu!

Fudbaleri Srbije su u petak odradili prvi trening u Lisabonu, a utakmica sa Portugalcima na programu je u ponedeljak od 20.45 časova

Objavljeno: 17:41h

Još jedan fudbaler na koga je Mladen Krstajić računao za utakmicu sa Portugalijom, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, neće biti na raspolaganju selektoru.

Posle Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića, Aleksandra Prijovića, Filipa Kostića… iz konkurencije za sudar sa Ronaldom i drugovima ispao je i Ljubomir Fejsa.

Ljubomir Fejsa zbog povrede neće moći da nastupi u Lisabonu
Ljubomir Fejsa zbog povrede neće moći da nastupi u Lisabonu foto: Starsport©

Fejsa je dočekao „orlove“ u Lisabonu, pošto zbog povrede nije igrao protiv Nemačke, a posle detaljnih lekarskih pregleda, ustanovljeno je da nije spreman za duel sa Portugalijom, prenosi Sportski žurnal.

Najbolji fudbaleri Srbije su u petak odradili prvi trening u Lisabonu, a utakmica sa Portugalcima na programu je u ponedeljak od 20.45 časova.

Portugalci igraju sa Srbijom u ponedeljak, a večeras (20.45) otvaraju kvalifikacije protiv Ukrajine. Kec je 1,45, iks 4,20, a dvojka 8,00 u meču koji izuzetno zanima i našu javnost. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Portugalija - Ukrajina

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.