Znali ste da je Mesi veliki igrač, ali da li ste znali i da je veliki čovek?

strašan gest argentinca

Znali ste da je Mesi veliki igrač, ali da li ste znali i da je veliki čovek?

Golman River Plejta, Marselo Barovero podelio je zanimljivu priču sa medijima
Objavljeno:

Kada se govori o Lionelu Mesiju kao fudbaleru, tu dileme nema, u pitanju je veličina. Međutim, kada se o Argentincu govori kao čoveku, do sada nismo imali dovoljno relevantne informacije da steknemo bilo kakav utisak. Ipak, "ispovest" golmana River Plejta Marsela Barovera ukazuje na činjenicu da Mesi ume da napravi veoma lep gest. Naime, nakon utakmice između kluba iz Buenos Airesa i Barselone u okviru FIFA Svetskog prvenstva za klubove, desila se sledeća situacija.

Barovero je u 12. minuti utakmice odbranio Mesijev šut, a u nedavnom intervjuu je otkrio zašto je taj trenutak bio važan za njega. Kada sam zaustavio tu loptu, rekao sam Leu, ispunio sam san svog sina, počeo je priču i nastavio: - Moj sin, Agustin me je stalno pitao "Kada ćeš igrati protiv Barselone, kada ćeš odbraniti neki Mesijev šut?" Rekao sam to Leu, a kada je završila utakmica, otišao sam do njega da se pozdravim i da ga pitam za razmenu dresova, ali sam došao kasno jer ga je već dao nekome.
Reuters
Ipak, Mesi nije dozvolio da Barovero razočara svog sina. - Posle dodele smo se videli na ulazu u svlačionicu i zamolio sam ga da makar razmenim dres sa golmanom Bravom. Mesi se samo okrenuo i za nekoliko minuta vratio, a u rukama je nosio dres od Brava i svoje kopačke. Rekao mi je - "Dres je za tebe, a kopačke su za tvog sina". Ostao sam bez reči. Bio je to neverovatan gest - otkrio je golman Rivera. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.