Real naplatio Romine nemoguće promašaje, Gent kao da nije ni bio u Nemačkoj (FOTO) (VIDEO)

Liga šampiona, osmina finala

Real naplatio Romine nemoguće promašaje, Gent kao da nije ni bio u Nemačkoj (FOTO) (VIDEO)

Prve dve utakmice revanš mečeva nokaut faze najelitnijeg klupskog takmičenja nisu donele iznenađenja, pa su favoriti i prošli u sledeću rundu
Objavljeno: 22:50h

Fudbaleri Real Madrida i Volfsburga su prvi četvrtfinalsti ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona! Dva kluba nisu dozvolila iznenađenja i odbranili su prednost iz prvih utakmica i sada čekaju žreb kako bi saznali sa kim će se boriti za ulazak u polufinale. Iako je Roma stvorila veliki broj izglednih prilika, nedostajala joj je koncentracija u završnici. Sve promašaje kaznili su Kristijano Ronaldo 64. i Hames Rodrigez u 68. minutu. "Kraljevski klub" je tako pobedio ukupnim rezultatom 4:0, a italijanskom predstavniku je jedino ostalo da žali za propuštenim šansama u obe utakmice.

Volfsburg je u Nemačkoj rutinski sačuvao prednost iz prvog meča. Gent je imao inicijativu tokom prvog poluvremena, ali nije imao ideju kako da probije bedem "vukova". Nemci su igrali strpljivo i čekali šansu za brze napade, a na kraju su i dočekali da postignu gol. Julijan Draksler je majstorski probio po desnoj strani, došao sa loptom skoro do peterca i uposlio Širlea koji je samo prosledio loptu u mrežu u . Ukupan rezultat je 4:2 za nemačkog predstavnika u 74. minutu.
Rezultati: Real Madrid - Roma 2:0 (Ronaldo 64, Rodrigez 68) Volfsburg - Gent 1:0 (Širle 74) Tok mečeva: Mečevi su gotovi! 85' "Princ Rima" je pozdravljen ovacijama na madridskom stadionu.

74' Vodi Volfsburg 1:0! Divan prodor Julijana Drakslera, uleteo je skoro do peterca sa boka i asistirao za Širlea koji je samo prosledio loptu u nebranjenu mrežu! 66' 2:0!!! Hames Rodrigez!!!! Ščešnji je i dalje razmišljao o prvom golu kada ga je matirao šutem kroz noge kolumbijski reprezentativac. 65' 1:0!!!! Italijani su kažnjeni za promašaje! Strelac za Madriđane je Kristijano Ronaldo i čini se da je ovaj dvomeč rešen, iako ima još oko pola sata igre. Fanastična asistencija i potez Lukasa Vaskeza. 64' Šta su sve promašili Salah i ostali igrači "vučice"...
56' Kako brani Kejlor Navas! Florencijev silovit udarac je lak posao za Kostarikanca. U međuvremenu još dva šuta brani briljantni čuvar mreže Reala. 49' Uklete su mreže na "Bernabeuu"! U roku od samo dva minuta propuštena je po jedna šansa na obe strane u Madridu, Marselo i Momo Salah nisu uspeli da ih pretvore u golove. 46' Luka Modrić je u prvih 45 minuta igre imao neverovatna 43 precizna dodavanja!
Počelo je drugo poluvreme!
Kraj prvog poluvremena! 45' Sudija svira kraj prvog dela na obe utakmice. Nažalost, nisu viđeni golovi, ali bilo je dosta uzbuđenja, posebno u Madridu. Roma je propustila velike prilike preko Džeka i Salaha, dok je Ronaldo imao idealnu šansu koju nije iskoristio. U Nemačkoj Gent diktira tempo, a Volfsburg čeka priliku iz kontre. 40' Kakav skok Brazilca Danila. Sjajne atletske sposobnosti!
37' Sada i Kristijano ne koristi šansu jedan na jedan! Poljski čuvar mreže ponovo sjajan. 34' Igra Genta u ovim trenucima podseća na igru reprezentacije Srbije. Štoperi se dodaju između sebe, lopta teško dolazi do veznog reda, koji ionako nema ideju šta da radi sa njom kad je dobije. 28' Kakva šansa za Salaha! Izbio je sam ispred golmana Navasa, ali kao i Džeko, ne koristi šansu jedan na jedan i šalje loptu pored stative. 27' Sija se ćela legende fudbala u predivnoj madridskoj večeri. :)
21' Dobar udarac Luke Modrića sa dvadesetak metara, ali je poljski golman bio na visini zadatka i odbio loptu u korner. 14' Edin Džeko šutirao pored gola
10' 4'
20:45 - Utakmice su počele! 20:30 - "Bernabeu" je neosvojiva tvrđava u Ligi šampiona ove sezone. Real je na svom stadionu pobedio sve tri utakmice, sa gol razlikom 13:0 !
20:00 - Poznati su sastavi timova! Real Madrid : Navas, Danilo, Ramos, Pepe, Marselo, Kazemiro, Modrić, Kros, Hames, Bejl, Ronaldo Roma : Ščešnji, Florenci, Manolas, Zukanivić, Dinj, Pjanić, Keita, Salah, Peroti, El Šaravi, Džeko Volfsburg : Kastels, Treš, Nohe, Dante, Rodrigez, Gustavo, Gilavogi, Širle, Arnold, Draksler, Kruse Gent : Sels, Rafinja, Maton, Renato Neto, Kums, Dejager, Asare, Nilsen, Simon, Geršon, Milićević 19:30 - Ovako su Madriđani savladali Romu u prvoj utakmici i napravili solidnu prednost pred revanš.
19:00 - Rimljani će se uzdati u dva igrača koja se nalaze u fenomenalnoj formi - Stefana el Šaravija i Mohameda Salaha .
18:30 - Vučica se od povratka Lućana Spaletija nalazi u odličnoj formi. Ostvarila je sedam pobeda zaredom u Kalču, sa 22 postignuta gola !
(Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.