POGODILA ME JE U LAKAT: Dmitrović objasnio ONU odbranu, pa otkrio detalj zbog kog mnogo žali posle meča s Nemcima!
Marko Dmitrović, Foto: Beta/Branislav Božić

POKIDAO!

POGODILA ME JE U LAKAT: Dmitrović objasnio ONU odbranu, pa otkrio detalj zbog kog mnogo žali posle meča s Nemcima!

Golman Orlova je govorio o trenutku kada je sjajnim refleksom sprečio Tima Vernera

Objavljeno:

Junak remija Srbije sa Nemačkom od 1:1 definitivno je bio golman Marko Dmitrović.

On je desetinama puta spuštao roletnu fudbalerima Pancera ispred svog gola, a u nekoliko navrata intervenisao je u stilu najboljih svetskih golmana.

- Nisam očekivao, imao sam sličnu utakmicu skoro, kao što je bila ova. Nemci su izuzetno kvalitetna ekipa što smo videli po broju šansi koje su stvorili danas. Ekipa je odradila sjajan posao, a ovaj remi je izuzetan rezultat za nas - rekao je Dmitrović, a prenosi Blic.

Golman Orlova je govorio o trenutku kada je sjajnim refleksom sprečio Tima Vernera da postigne pogodak za izjednačenje, ali je otkrio i za čim žali...

- Špic je mogao možda i bolje da završi akciju, da šutne u samu stativu. Sigurno nije očekivao da ću tako brzo da reagujem, pogodila me je u lakat. Šutirao mi je blizu tela, skupio sam ruke... Mogli smo i do 2:0 do poluvremena, ali je ovo sjajan rezultat i vetar u leđa za još važniju utakmicu.

Sada slede bitniji izazovi - prvo Portugal u Lisabonu.

- I Sane i cela Nemačka su bili dobra priprema za ono što nas čeka u ponedeljak. Sve su to mladi igrači, a već svetska klasa, u svakom trenutku mogu da reše utakmicu. Odigrali smo od prvog do devedesetog minuta, kada protiv ovakve velesile imaš vođstvo normalno je da se povučeš. Ali, izdržali smo sve, imali smo i kontrolu, pas igru - završio je Dmitrović

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.