MAJKA ZACVILELA ZBOG SINA, FRANCUSKA U ŠOKU: Rabio je zatvorenik PSŽ, uskoro će mu dati samo hleb i vodu!
Adrien Rabio, Foto: EPA/Christopher Petit

MAJČIN URLIK

MAJKA ZACVILELA ZBOG SINA, FRANCUSKA U ŠOKU: Rabio je zatvorenik PSŽ, uskoro će mu dati samo hleb i vodu!

Do prošle sezone jedan od najboljih prvotimaca Svetaca sada trenira sa omladincima pošto je Tomas Tuhel izgubio poverenje u njega

Objavljeno:

Majka fudbalera PSŽ Adriena Rabioa, Veronika, koja je ujedno i menadžer ovog igrača otkrila je javnosti šta se dešava u timu iz Grada svetlosti.

Do prošle sezone jedan od najboljih prvotimaca Svetaca sada trenira sa omladincima pošto je Tomas Tuhel izgubio poverenje u njega.

- Adrijen je zatvorenik PSŽ-a. Talac! Uskoro će mu dati samo da jede suv hleb, pije vodu, gurnuće ga u tamnicu. Okruženje je okrutno. Fudbaler se pravi da ga staviš na teren, a ne da ga držiš u šifonjeru. Rabio ne igra od decembra, verovatno neće do juna. A šest meseci pauze za profesionalaca je ogroman period. Poštuje sadašnji ugovor, međutim, tretiraju ga kao zatvorenika samo zato što ne želi da potpiše novi. On samo traži da se sadašnji ugovor poštuje - rekla je Veronika Rabio.

Ona tvrdi da je njen sin tema samo da bi se zamaskirali problemi koji su nastali posle ispadanja iz Lige šampiona.

- Adriena napadaju da se ne bi suočili sa stvarnim problemima u klubu. Umesto što se bave činjenicom da je moj sin 6. marta otišao u noćni klub, trebalo bi više da ih zanimaju nevolje koje se dešavaju u PSŽ-u posle eliminacije od Mančester junajteda. Lakše im je da pričaju o nama, da šire lažne vesti, nego da se suoče sa faktima i pronađu rešenje kako bi ekipa pružala bolje igre na terenu. Ako je Adrien toliko loš dečko, kakvim ga predstavljaju, zašto su mu onda čelnici nudili novi ugovor. Pitajte sve trenere, počev od Karla Ančelotija, koji ga je i promovisao u prvotimca kad mu je bilo samo 17 godina, da li je profesionalac. Triput sam pričala sa Karletom i svaki put mi je predočio da se ponaša kao i svi drugi - dodala je.

Adrien Rabio
Adrien Rabio foto: EPA/Guillaume Horcajuelo

Takođe je otkrila i kako je kažnjavan Adrien, koji nije svetac, ali i da ima i drugih igrača koji su se gore ponašali.

- Nekoliko puta su ga kažnjavali. Poslednji put u januaru, ali su na kraju povukli sankciju povodom neodlaska na mini-pripreme u Katar, u periodu od 13. do 17. januara, jer mu je u tom periodu umrla baka, a otac mu je bio na samrti. Moja majka je preminula 5. januara, sahranili smo je 11, Adrijen je trebalo da putuje na Bliski istok, a zamerili su mi što nisam na vreme pitala da mu dozvole odsustvo. Onda su ga kaznili na osnovu takozvanog etičkog bonusa, što je odvratno. Ekipa je otputovala u nedelju za Dohu. Adrijenova baka je sahranjena u petak, a čak i da je krenuo sa ekipom u nedelju, zvala bih klub u ponedeljak da ga puste da se vrati za Pariz. Ima igrača koji su okasnili samo šest minuta zbog popodnevne dremke, kao i onih koji su povređeni, ali zato se provode na žurkama po celom svetu, uključujući i Karneval u Rio de Žaneiru - izjavila je Veronika Rabio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.