DAN POSLE VESTI DA KOLAROV PRELAZI U PARTIZAN: Ugovor na godinu dana, pa direktorska stolica!
Aleksandar Kolarov, Foto: Starsport©

UPRKOS PROTIVLJENJU NAVIJAČA

DAN POSLE VESTI DA KOLAROV PRELAZI U PARTIZAN: Ugovor na godinu dana, pa direktorska stolica!

Ovih dana, povezivan je sa Partizanom, a sada stižu vesti koje će odagnati svaku sumnju da li će tog posla zaista i biti

Objavljeno: 09:16h

Posle odlaska trenera Rome Euzebija di Frančeska i sportskog direktora Monćija, te nezadovoljstva nekolicine igrača (čitaj Stiven Nzonzi) i straha da bi još nekolicina mogla da ode na leto (Džeko, Manolas, Under, Pelegrini), puno se pričalo i o budućnosti Aleksandra Kolarova, koji je čak u italijanskoj štampi povezivan sa beogradskim Partizanom koji doslovno vapi za pouzdanim levim bekom.

A, sada, sa Apenina stižu informacije koje uveravaju navijače Rome da će srpski kapiten ipak karijeru nastaviti na Olimpiku.

Uprkos protivljenju navijača koji ne vole Kolarova, Roma će mu najverovatnije ponuditi novi ugovor.

Aktuelni ugovor Kolarova sa Vučicom ističe 2021. godoine, ali predsednik Palota je voljan da mu ponudi produžetak saradnje do 2022. godine. Praktično, do kraja karijere jer bi Kolarov tada imao 36 godina i verovatno bi bio spreman da završi igrački deo života.

Desetkovana Srbija, bez nekoliko igrača, večeras u 20.45 izlazi na noge podmlađenoj Nemačkoj u Volfzburgu. Panceri su kod kuće veliki favoriti, kec je 1,45, dvojka čak 7,25, a 3+ 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nemačka - Srbija.

talijanski mediji spekulišu da bi Koalrovu posle završetka igračke karijere mogla da bude ponuđena jedna od funkcija u klubu, jer ga predsednik Palota neizmerno ceni.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.