POZNATO KO ĆE BITI SIGURNO U SASTAVU PROTIV PANCERA: Krstajić rekao Nemcima šta mu je san!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

nemačka - srbija

POZNATO KO ĆE BITI SIGURNO U SASTAVU PROTIV PANCERA: Krstajić rekao Nemcima šta mu je san!

Sastav za Nemce? Luka Jović će igrati od prvog minuta - rekao je selektor

Objavljeno:

Srbija sutra u 20:45 igra prijateljsku utakmicu protiv Nemačke, a Mladen Krstajić je danas odgovarao na pitanja novinara pred duel u Volfzburgu.

Povređeni igrači su glavni problem selektora.

- Imamo sedam povređenih igrača koji nisu doputovali. To su odlični, isukusni fudbaleri. Matića nećemo imati ni za Portugal, kao ni Prijovića. Nedostaju i Tadić, Kostić, Kolarov i Mitrović, ostali su u Beogradu da probamo da ih oporavimo do četvrtka kako bi nam se priključili u Lisabonu. I Fejsa ima problema, videćemo na licu mesta u Portugalu kakva će biti situacija sa njim - rekao je Mladen Krstajić.

Krstajić je otkrio i ko će sigurno biti u startnih 11 na meču sa Nemcima.

- Momci koji će u sredu izaći na teren sigurno će dati maksimum. Možda neki nemaju dovoljno iskustva, ali garantujem da želje ni kod koga ne manjka. Sastav za Nemce? Luka Jović će igrati od prvog minuta.

Selektor Srbije se osvrnuo na Mundijal u Rusiji.

- Što se tiče Svetskog prvenstva, mislim da smo se zasluženo kvalifikovali. Međutim, sticajem nekih okolnosti nismo prošli u drugi krug. Ostvarili smo cilj da budemo prvi u grupi u Ligi Nacija. Sledeći cilj nam je plasman na Evropsko prvenstvo, probaćemo preko kvalifikacija, a ako u tome ne uspemo, onda ćemo to probati da uradimo preko završnice u Ligi nacija. Jedno je sigurno, srpski fudbal ima perspektivu.

Krstajić je ostavio veliki trag u Nemačkoj - devet godina je proveo u Bundesligi, a nastupao je za Verder i Šalke.

- Posle igračke karijere, veoma mi je drago što sam ponovo ovde kao trener. To je san koji mi se ostvario. Što se tiče promena u reprezentaciji Nemačke, to je sasvim normalno u fudbalu. Nemačka teži da bude velesila, a u poslednje vreme je imala problema - kazao je Krstajić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.