OSTVARIO MU SE SAN: Milan Pavkov pozvan u reprezentaciju, a ovo su njegove prve reči posle velikog ličnog uspeha!
Milan Pavkov, Foto: AP

GOSPODIN ČOVEK

OSTVARIO MU SE SAN: Milan Pavkov pozvan u reprezentaciju, a ovo su njegove prve reči posle velikog ličnog uspeha!

Srbija u sredu igra protiv Nemačke u Volfsburgu prijateljski meč, a pet dana kasnije u Lisabonu protiv Portugala na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo

Objavljeno:

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov istakao je da mu se ostvario san pozivom u reprezentaciju Srbije za duele protiv Nemačke i Portugalije.

Pavkov je naknadno dobio poziv selektora "orlova" Mladena Krstajića usled povrede Aleksandra Prijovića.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvan u repreznataciju. Sigurno ću se maksimalno truditi da opravdam ukazano poverenje selektora Mladena Krstajića - rekao je Pavkov.

Pavkov, ove sezone strelac dva gola u pobedi Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona, kaže da je poziv u nacionalni tim novo lepa stvar u nizu za njega.

- Još jedna u nizu lepih i pozitivnih stvari u mojoj karijeri, naročito posle svega što sam ove sezone doživeo sa Crvenom zvezdom. Oduvek sam maštao da budem deo reprezentacije, taj san mi se sad i ostvario - zaključio je on.

Srbija u sredu igra protiv Nemačke u Volfsburgu prijateljski meč, a pet dana kasnije u Lisabonu protiv Portugala na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.