VRANJEŠ REKAO PROSINEČKOM DA JE JADAN: Odgovor selektora BiH bio je više nego šmekerski!
Ognjen Vranješ vs Robert Prosinečki, Foto: EPA/Christian Hofer, Profimedia

O'LADIO GA...

VRANJEŠ REKAO PROSINEČKOM DA JE JADAN: Odgovor selektora BiH bio je više nego šmekerski!

Ognjene, moraš malo da biraš sa kim ulaziš u verbalne konflikte...

Objavljeno:

Nije mnogo vremena prošlo otkako je Ognjen Vranješ rekao da je "jadno da se ne gleda nečiji učinak i doprinos koji je dao reprezentaciji, već se gleda to u čijem je krevetu bio".

Naravno, bile su to reči upućene Robertu Prosinečkom, selektoru reprezentacije BiH, koji ga je u svetlu skandala u kom je štoper učestvovao odstranio iz nacionalnog tima.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ foto: Printscreen/ Instagram/ ognjen_vranjes

E, sada je na te reči odgovor dao i legendarni kreativni vezista koji je osvojio titulu prvaka Evrope sa Crvenom zvezdom 1991. godine.

- Mislim da smo o tom slučaju već sve rekli i da to ne treba potencirati. Mogu samo da kažem da je Ognjen jednostavno u ovom trenutku bez kluba, uz sve afere koje su evidentne i nisam ih ja izmislio. Dok je igrao za reprezentaciju dao je svoj maksimum i zbog toga žal zbog svega ovoga. Nije Robert Prosinečki oterao Vranješa kao što svi pričaju nego je on sam sebe oterao - rekao je Prosinečki.

Robert Prosinečki
Robert Prosinečki foto: EPA/Vassil Donev

Ono što je, budimo realni, ipak mnogo važnije od celog tog skandala je zdravlje hrvatske legende fudbala.

- To je jednostavna stvar zbog koje je najvažnije doći na vreme da ne bude sepse, imao sam problema sa crevima. Doktri to kažu drugačije, a mi kažemo 'puklo' i tako. To je problem koji sam imao, potrajali su i oporavak i operacija, ali sada sam dobro - poručio je Prosinečki.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.