VOZIO PIJAN, DOLAZIO RAZVALJEN NA TRENINGE: Bomba Ivice Ilieva igra za klub koji ne postoji ni na Football Manageru
Fudbaleri Partizana pred navijačima posle poraza od Spartaka, Foto: Starsport©

nestao sa fudbalske mape

VOZIO PIJAN, DOLAZIO RAZVALJEN NA TRENINGE: Bomba Ivice Ilieva igra za klub koji ne postoji ni na Football Manageru

On je najbolje trenutke u karijeri imao u finskom SJK, dobre igre su ga i dovele među crno-bele, ali rastanak nije bio najsrećniji pa e čak morao da bude umešan i sud.

Objavljeno:

Mnogi navijači Partizana verovatno su ga već zaboravili. Doveden kao veliko pojačanje Ivice Ilieva, postigao je gol u svom prvom večitom derbiju, a onda je naprosto nestao.

Sedrik Gogua je posle obećavajućeg starta u dresu Partizana, u proleće 2016, više puta prekršio klupsku disciplinu u timu šampiona Srbije - kašnjenje na treninge, vožnja u alkoholisanom stanju, pa je morao da napusti Humsku

Po odlasku iz Partizana Sedrik Gogua je menjao klubove, ali gotovo da nije igrao pa se nada da će mu poslednji potez vratiti karijeru na pravi put. Internacionalac iz Obale Slonovače potpisao je ugovor sa letonskim Daugavapilsom za koji će nastupati do kraja kalendarske godine.

Gogua je najbolje trenutke u karijeri imao u finskom SJK, dobre igre su ga i dovele među crno-bele, ali rastanak nije bio najsrećniji pa e čak morao da bude umešan i sud.

Pre dolaska u Daugavu bio je član Rige, Kairata i SKA iz Habarovska, ali je za poslednje dve i po godine odigrao samo 7 utakmica.

Sedrik Gogua je bivši štoper Partizana
Sedrik Gogua je bivši štoper Partizana foto: Saša Pavlić Koky

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.