Zašto Spartak već čestita Zvezdi na osvojenoj tituli? (VIDEO)

užasnuti suđenjem

Zašto Spartak već čestita Zvezdi na osvojenoj tituli? (VIDEO)

Potpredsednik Subotičana izneo je niz optužbi na račun suđenja u duelu sa crveno-belima i maltene čestitao klubu iz Ljutice Bogdana na osvojenoj tituli
Objavljeno: 13:15h

U Spartaku iz Subotice grme na sudije posle subotnjeg poraza od Crvene zvezde. Potpredsednik kluba Željko Knežević, posle utakmice izneo je niz optužbi na arbitra Kocića, a zanimljvo je i da je maltene već čestitao crveno-belima na osvojenoj tituli. Kad je muka, tu je Luka: Jović doneo pobedu Zvezdi na teškom gostovanju u Subotici! (FOTO)(VIDEO) Odlažu se izbori u Crvenoj zvezdi, jer je klub tužen!

- Kocić je kardinalnim greškama direktno oštetio Spartak. Došao nam je neuk sudija, fudbalski nepismen čovek, koji je perfidno namestio Zvezdi dva gola, svirajući im nepostojeće prekršaje. Kakav je čovek pokazao je i u momentu isključenja Mojsilovića, uradio je to preko pomoćnika, nije smeo da dođe pred njega. Dobro smo upamtili i kako je više puta reagovao Božović, bez ikakve sankcije. Fudbalskom savezu Srbije postavljam pitanje - da li je to u redu? Da li Crvenoj zvedi treba pomagati? Crveno-belima svakako čestitam na pobedi i verovatno osvojenoj tituli - rekao je Knežević za Sportski žurnal.

Sportski žurnal

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.