GRUJIĆ ODGOVORIO NA KRSTAJIĆEVE OPTUŽBE: Nisam odbio poziv mlade reprezentacije!
Marko Grujić, Foto: Dado Đilas

selektore, šta kažeš na ovo?

GRUJIĆ ODGOVORIO NA KRSTAJIĆEVE OPTUŽBE: Nisam odbio poziv mlade reprezentacije!

Šta je ovde istina?

Objavljeno:

Izjava Mladena Krstajića o odbijanju Marka Grujića da igra za mladu reprezentaciju Srbije izazvala je veliku polemiku.

- On je igrač koji je bio na Mundijalu, da li je tada zaslužio ili ne, tada niko nije pitao... Grujića izuzetno denim, momak je za desetku. Ali on je odbio mladu reprezentaciju. I sada je trebalo da ga zovem u A selekciju, a odbio je mladu. To bi bio apsurd - nedavno je rekao Krstajić.

Mnogima je bilo čudno što na spisku Orlova za mečeva sa Portugalom i Nemačkom nema fudbalera Herte.

Selektor Srbije je izostanak Grujića objasnio time što je 22-godišnji vezista navodno odbio poziv mlade reprezentacije, ali po rečima nekadašnjeg fudbalera Zvezde to baš i nije tačno.

- Ne bih voleo da pravim neku polemiku niti problem oko toga, poštujem svaku selektorovu odluku. Međutim, činjenica je da nikada nisam odbio poziv mlade reprezentacije. U septembru, kada sam tek stigao u Hertu, nadležni iz kluba su procenili da bi radi moje brže adaptacije bilo bolje da tih nekoliko dana reprezentativne pauze provedem trenirajući u klubu i poslali su zahtev Fudbalskom savezu Srbije u kome su obrazložili o čemu je reč - rekao je Grujić za Sport klub i dodao:

- Posle nekoliko dana je stigao potvrdan odgovor iz naše zemlje i tada niko nije pravio problem oko toga. Kasnija okupljanja sam propustio zbog povrede, zbog koje nisam nastupao ni u klubu. Za mene je igranje za reprezentaciju Srbije najveća čast, a verujem i za svakog sportistu, tako da nikada ne bih to dovodio u pitanje. Nadam se da ću svojim partijama ponovo zaslužiti poziv.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.