STRANAC SE NUDI CRNO-BELIMA: Bivši igrač Partizana želi upražnjeno trenersko mesto!
Žuka i Dijara na Večitom derbiju, Foto: Printscreen/Youtube

da li će mu se san ostvariti?

STRANAC SE NUDI CRNO-BELIMA: Bivši igrač Partizana želi upražnjeno trenersko mesto!

Svakako da mi je najveći san da se vratim u Humsku. Partizan je meni mnogo više dao, nego što sam ja njemu – rekao je legendarni Brazilac Partizana

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Žulijano Roberto Antonelo Žuka je pokazao veliku želju da se vratu u Humsku i preuzme mesto trenera Partizana.

Više puta sam rekao da bih voleo da budem trener Partizana. Godinama sam se školovao i bio sam pomoćni trener u brazilskim klubovima, Rezendeu i Internacionalu. Svakako da mi je najveći san da se vratim u Humsku. Partizan je meni mnogo više dao, nego što sam ja njemu – rekao je Žuka za Informer.

Brazilac je istakao da mu je veoma žao što je Zoran Mirković napustio mesto trenera crno-belih.

Veoma mi je žao što je Bata napustio Partizan. On je dobar čovek, kada sam ja igrao za crno-bele on je bio potpredsednik kluba. Znam da ne stoje trenutno najbolje, ali Partizan će uvek biti veliki klub.

Siutacija u taboru Partizana je prilično loša, nalazi se na trećem mestu u Superlige Srbije, a za Crvenom zvezdom zaostaju ogromnih 21 bodova.

Video sam da dosta zaostaju za Zvezdom u domaćem prvenstvu. Tako da je to skoro gotovo. Međutim, imaju još šanse da slave u Kupu Srbije i nadam se da će uspeti – zaključuje Žuka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.