SRBIJO, DOBILA SI ŽENSKOG SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Kristina zakucala bombu iz slobodnjaka sa 40 metara! Gol sezone!
Kristina Tanasković je postigla gol iz slobodnjaka sa 40 metara, Foto: Printscreen/Twitter/@FSSrbije

Kakva golčina

SRBIJO, DOBILA SI ŽENSKOG SINIŠU MIHAJLOVIĆA: Kristina zakucala bombu iz slobodnjaka sa 40 metara! Gol sezone!

Mogla bi da konkuriše za pogodak godine među damama

Objavljeno: 15:33h

Da devojke ponekad umeju da zasene svojim fudbalskim umećem najbolje fudbalere sveta imali smo prilike više puta da se uverimo, ali da takvih sjajnih i talentovanih fudbalerki ima i u Srbiji malo ko zna.

E pa ovo vam je prilika da upoznate jednu od najvećih nada našeg ženskog fudbala Kristinu Tanasković koja je postigla golčinu godine, makar među damama.

Ona je sa nekih 40 metara udaljenosti raspalila po lopti iz slobodnog udarca tako da je pogodila prečku i lopta se odbila u mrežu. Golmanka je bila nemoćna.

Ovo je bio jedan od 4 gola koje su kadetkinje Srbije postigle u pobedi nad vršnjakinjama iz Rusije u elit rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ostalo je da ženska kadetska selekcija Srbije odigra meč protiv favorita turnira, reprezentacije Holandije, 16. marta u 14 časova. Inače, "lale" su bile ubedljive protiv Švajcarske sa 6:0, a našim devojkama je neophodna i pobeda nad Holanđankama, ali i da Švajcarska (koja je savladala Srbiju sa 3:2) ne osvoji ceo plen protiv Rusije. Na tabeli trenutno vodi Holandija sa šest bodova, slede Švajcarska i Srbija sa po tri, dok je Rusija bez bodova. Dalje prolazi samo prvak grupe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.