MILOJEVIĆ OTKRIO KAD OČEKUJE OPORAVAK RODIĆA: Uprava radi pravi posao!
Vladan Milojević ističe da njegov tim ima cilj od koga ne odustaje, Foto: Beta/Branislav Božić

uoči meča na Banjici

MILOJEVIĆ OTKRIO KAD OČEKUJE OPORAVAK RODIĆA: Uprava radi pravi posao!

Trener Zvezde je jako srećan što su brojni igrači potpisali nove ugovore

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne očekuje lak posao protiv Rada, ali da će se njegova ekipa adekvatno spremiti. - Ne očekujem da će biti laka utakmica. Spremićemo se adekvatno, imamo svoj cilj i trudimo se da treninge ponavljamo na utakmicama - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu. Zvezda će gostovati Radu u 27. kolu Superlige Srbije. - Rad od početka ovog dela prvenstva jednostavno ima svoj način igre, bez obzira na promenu trenera, igrači su se navikli na novog. Ne gube tako lako utakmice, da li kod kuće ili na strani. Imaju motiv, na Banjici nikad nije bilo lako igrati - kazao je Milojević.

Vladan Milojević ne zna još sastav koji će izvesti protiv Rada
Vladan Milojević ne zna još sastav koji će izvesti protiv Radafoto: Beta/Branislav Božić

Trener crveno-belih je naveo da još ne zna koji će tim izvesti na teren. - Mnogo igrača se pojavljuje, imam veliki fond i u svakom trenutku imam one koji su motivisani i zaslužuju da dobiju šansu. Videćemo u kom ćemo sastavu izaći u nedelju - dodao je. Milojević je kazao da se nada da neće imati problema posle reprezentativne pauze sa igračima koji idu u svoje nacionalne timove. Problema sa povredama imaju Marko Gobeljić, Milan Rodić, Ričmond Boaći, Marko Marin, Goran Čaušić i Milan Jevtović. - Biću posebno radostan kada svi budu u trenažnom procesu. Neki bi možda i mogli da budu spremni za Rad, videćemo kakva je procena lekarskog tima šta je najbolje za njih i ekipu. Posle pauze očekujem povratak Rodića i Gobeljića u trenažni proces - rekao je Milojević.

Vladan Milojević veruje da će se mnogi igrači vratiti u trenažni proces posle reprezentativne pauze
Vladan Milojević veruje da će se mnogi igrači vratiti u trenažni proces posle reprezentativne pauzefoto: Beta/Dragan Karadarević

Prethodni period u Crvenoj zvezdi obeležilo je produžavanje ugovora sa velikim brojem igrača, što je Milojevića posebno obradovalo. - Zvezda radi pravu stvar. Uprava radi pravi posao. Drago mi je što igrači produžavaju ugovore. Kao zvezdašu i treneru mi je veoma drago zbog toga. Jako je teško zadržavati igrače. Mnogo je lakše za klub i struku kada postoji kontinuitet. To je u svakom slučaju veoma pozitivna stvar. Nekada mogućnosti to ne dozvoljavaju zbog raznih faktora. Drago mi je što klub može da im ponudi i oni što su zadovoljni - kazao je trener Zvezde. Upitan je i da li bi Zvezda u ovom trenutku bila spremna za evropske kvalifikacije. - Oprezan sam. Prvo mi je bitna naredna utakmica, ne gledam toliko u budućnost. Ima vremena do tad. Ne volim toliko daleko da gledam na takve stvari - rekao je Milojević. Utakmica Rad - Crvena zvezda biće odigrana u nedelju od 17.00 na Banjici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.