SADA JE I ZVANIČNO: Darko Lazović potpisuje ugovor karijere!
Darko Lazović je bio kapiten Crvene zvezde, Foto: Dado Đilas

vratilo mu se

SADA JE I ZVANIČNO: Darko Lazović potpisuje ugovor karijere!

Darko Lazović je od dolaska u Đenovu iz Crvene zvezde 2015. godine odigrao preko 100 mečeva u svim takmičenjima

Objavljeno:

Darko Lazović igra odličnu sezonu u Đenovi. Naime, bivši fudbaler Crvene zvezde, strelac je dva gola i pored toga ima još četiri asistencije na 27 odigranih utakmica.

Trener Đenove Ćezare Prandeli Srbina je uglavnom u poslednje vreme koristio više u veznom redu, što na desnoj, što na levoj strani, i mora se priznati da se tu ovaj fudbaler sjajno snašao.

Ipak, po svemu sudeći, ovu su poslednji mečevi Lazovića u Đenovi pošto su danas mediji na Apeninima objavili da će od leta postati fudbaler Lacija!

Srpski igrač ostaje bez ugovora na kraju sezone što je umnogome olakšalo posao. Italijanski mediji prenose da je rimski Lacio iskoristio mogućnost što Lazoviću ističe ugovor na kraju sezone, te je sa njim postigao dogovor po kome bi naš reprezentativac na leto zadužio opremu ekipe iz Rima.

Darko Lazović igra sjajno za Đenovu
Darko Lazović igra sjajno za Đenovu foto: EPA

Lacio će po svemu sudeći odustati od transfera Romula, Brazilca kog su zimus pozajmili upravo od Đenove do kraja sezone sa opcijom transfera na kraju prvenstva. On je odigrao pet utakmica od kada je prešao na “Olimpiko”, ali nije zadovoljio čelnike kluba.

Darko Lazović je od dolaska u Đenovu iz Crvene zvezde 2015. godine odigrao preko 100 mečeva u svim takmičenjima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.