SITUACIJA JE UŽASNA! BIVŠI IGRAČ PARTIZANA RASKRINKAO VUČELIĆA: Znam da plate kasne, i to ne samo fudbalerima!
Valeri Božinov u vreme dok je nosio dres crno-belih, Foto: Saša Pavlić Koky

KONTRA

SITUACIJA JE UŽASNA! BIVŠI IGRAČ PARTIZANA RASKRINKAO VUČELIĆA: Znam da plate kasne, i to ne samo fudbalerima!

Iako Bugarin već dve godine nije u timu iz Humske redovno prati dešavanja u crno-belom taboru

Objavljeno:

Predsednik Partizana Milorad Vučelić u utorak je davao izjavu medijima u kojoj je rekao da je u Partizanu sve u redu.

Međutim, ubrzo je stigao i demantiji njegovih reči i to od strane bivšeg fudbalera Partizana Valerija Božinova. Iako Bugarin već dve godine nije u timu iz Humske redovno prati dešavanja u crno-belom taboru. Spekuliše se da bi Saša Ilić mogao da preuzme funkciju sportskog direktora u klubu.

- Saša mora da preuzme Partizan! Tu nema bilo kakve dileme. Ne vidim ko je bolji do njega. Saša Ilić je čovek koji iskreno voli Partizan, kod koga nema kombinacija i koji bi 100 odsto pošteno radio za interese kluba! Saša Ilić je sinonim za Partizan. I ranije sam govorio da Saša Ilić treba da postane novi sportski direktor. Vidim, čitam... Partizan je u golemim problemima. Meni je zbog toga mnogo žao. To je klub velike tradicije, svetle istorije, sa armijom navijača... Mislim da je došlo vreme za neke nove ljude u klubu. Saša Ilić je čovek iza koga treba da stanu svi pravi partizanovci. Nadam se da ima ljude sa kojima može da donese bolje dane za Partizan. - rekao je Božinov za "Kurir".

Bugarski fudbaler je dres Partizana nosio od 2015. do 2017. godine, a za to vreme je osvojio jednu titulu i dva Kupa pa ga zbog toga i bole dešavanja kod crno-belih.

- Znam da fudbaleri nisu plaćeni i da plate nisu redovne. I tu ne mislim samo na igrače, već i na ljude koji rade u klubu, one koji održavaju terene, kuvarice, spremačice... A, svi oni imaju porodice. Tu je srž problema. Kad igrača jednom slažu za novac, pa drugi put, pa treći put... Kako od njega da tražiš da da sve od sebe na terenu i da bude profesionalac? Kad sam igrao u Partizanu sve je bilo u redu. Plata je bila na vreme, a mi smo redovno igrali Evropu, bili prvaci države... - dodao je Bugarin.

Još jednom je Božinov poručio koga vidi na čelu Partizana.

- Saša Ilić je veliko ime. Simbol Partizana! On ne da treba da bude sportski direktor, već i predsednik, ali kad za to dođe vreme! - jasan je bugarski fudbaler.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.