U Evropi su samo Mesi i Vilijan bolji od Zvezdinog Ibanjeza, u ovome! (VIDEO)

Crveno-beli specijalista

U Evropi su samo Mesi i Vilijan bolji od Zvezdinog Ibanjeza, u ovome! (VIDEO)

OmalenI Argentinac je drugi strelac "starog kontinenta" kada se broje ovi golovi
Objavljeno: 12:39h

Fudbaleri Crvene zvezde igraju fantastičnu sezonu i donose radost svojim navijačima iz utakmice u utakmicu, a jedan od najzaslužnijih za to je fenomenalni Luis Ibanjez. Kada Ibanjez izvodi slobodan udarac, to je 99 posto pogodak! (VIDEO) Ako pitate navijače Crvene zvezde, sjajni argentinski bek je jedan od najboljih stranaca koji su zaigrali u Ljutice Bogdana koji osim svog fantastičnog obavljanja zadataka na terenu, je i pravi specijalista za prekide.

Nebojsa Mandic
Luis Ibanjez evrogolčinom iz slobodnjaka poslao Delije u delirijum! (VIDEO) Slobodni udarci koje izvodi Argentinaca su uvek opasnost po protivnički gol, a to su na svojoj koži ovog proleća osetili čuvari mreže Partizana i Jagodine. Bomba na Brdu: Videste li Ibanjezov projektil sa 30 metara!? (VIDEO) Podatak koji sigurno izaziva pažnju jeste da je Ibanjez drugi strelac Evrope kada su u pitanju pogoci iz slobodnjaka, a ispred njega su samo dvojica igrača - neprikosnoveni Lionel Mesi i Vilijan.
Zvezdin specijalista za slobodnjake: Ibanjez u svom stilu doneo prekret u Bačkoj Palanci! (VIDEO) Zvezdin defanzivac je ove sezone u svim takmičenjima pet puta bušio protivničku mrežu svojim udarcima posle faulova, baš kao i Miralem Pjanić iz Rome, dok su njegov zemljak Mesi i Brazilac iz Čelsija po 6 puta to činili. 1. Crvena zvezda - Čukarički 3:1 - Na ovoj utakmici je prvi put pogodio iz slobodnog udarca, a kasnije je režirao i potpuni preokret crveno-belih uspešno izvedenim jedanaestercom.

Bačka - Crvena zvezda 3:1
Čukarički - Crvena zvezda 2:7
Partizan - Crvena zvezda 1:2
Crvena zvezda - Jagodina 3:1

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.