Za svoj 30. rođendan je on poklonio navijačima Zvezde najlepše vesti!
Marko Marin je produžio vernost Crvenoj zvezdi, Foto: crvenazvezdafk.com

Marin do 2021.

Za svoj 30. rođendan je on poklonio navijačima Zvezde najlepše vesti!

Kreativni vezista je produžio vernost sa šampionom Srbije

Objavljeno:

Najradosnije vesti za navijače Crvene zvezde! Ono što je bilo najavljeno sada je sa reči pretočeno u dela. Marko Marin je potpisao novi ugovor sa crveno-belima.

Ponajbolji igrač šampiona Srbije produžio je svoju vernost klubu do leta 2021. godine, a potpis je pa baš na dan kada slavi svoj 30. rođendan.

Produžetak saradnje overio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele. - Marko Marin je veoma bitan igrač za Crvenu zvezdu i neko ko je brzo osvojio srca svih navijača. Sa punim pravom i razlogom produžio je ugovor na zadovoljstvo i kluba i navijača. Marin je u ovih šest meseci pokazao da se radi o izvanrednom igraču. Mogu slobodno da kažem da dosta dugo u Crvenu zvezdu nije došao igrač njegovih kvaliteta. Srećan sam što ćemo ga još dugo gledati na Marakani - poručio je Mrkela.

Ni Marin nije krio zadovoljstvo što je baš na dan kada je proslavljao 30. rođendan potpisao i novi ugovor. - Lepo je proslaviti rođendan na ovaj način, mnogo sam srećan. Sigurno da mi je produžetak ugovora jedan od najlepših poklona. Želim da nastavimo da koračamo stazom uspeha. Nadam se i osvajanju duple krune. Još jednom želim da se zahvalim generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i svima u upravi kluba što su mi omogućili da letos dođem u omiljen klub. To mi mnogo znači, idemo dalje - rekao je Marin.

Crveno-beli maestro tako se pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću i Milanu Rodiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore. - Od prvog dana se ovde osećam kao kod kuće. Saigrači, navijači, ljudi u klubu, svi su me prihvatili fenomenalno i zato sam odlučio da još ostanem. Mnogo je bitno što smo sačuvali kostur tima, da se ne menja pola ekipe na svakih pola godine. Imamo kvalitet, dokazali smo i kada se pridruže pojačanja, lakše je da se uklope u ekipu koja je duže na okupu i u kojoj sve dobro funkcioniše. Mislim da je to velika stvar i za ostvarivanje ciljeva, da se opet kvalifikujemo za grupnu fazu evropskog takmičenja. Marin je imao i poruku za sve navijače koji ga obožavaju. - Stvarno su fenomenalni. Od prvog dana su me prihvatili, podržavaju ekipu stalno. Samo neka tako nastave, pa da se zajedno radujemo mnogim uspesima - zaključio je Marin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.