ZATO ME JE JUVENTUS I DOVEO: Da bi uradili ono što nisu mogli do sada!
Kristijano Ronaldo je het-trikom odveo Juventus u četvrtfinale Lige šampiona, Foto: Profimedia

Portugalac pun sebe

ZATO ME JE JUVENTUS I DOVEO: Da bi uradili ono što nisu mogli do sada!

Kristijano Ronaldo je blistao u duelu sa svojom omiljenom žrtvom - Atletiko Madridom

Objavljeno: 12:06h

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da je letos doveden u klub kako bi pomogao u osvajanju Lige šampiona. Juventus se plasirao u četvrtfinale, pošto je u Torinu pobedio Atletiko Madrid sa 3:0. Crno-beli su nadoknadili dva gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala u Madridu. Sva tri gola sinoć je postigao Portugalac. - Zbog ovoga me je Juventus doveo, da pomognem da uradi stvari koje do sada nije radio. To je posebna noć, ne samo zbog golova, već za ceo tim. Ovakav mentalitet je potreban za osvajanje Lige šampiona. Uživali smo u magičnoj noći. Atletiko je težak protivnik, ali i mi smo jaki. Videćemo šta će se dogoditi - rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Kristijano Ronaldo je rekao da je zbog ovakvih noći i došao u Torino
Kristijano Ronaldo je rekao da je zbog ovakvih noći i došao u Torinofoto: AP

Posle 0:0 na Enfildu, večeras na Alijanc Areni pada odluka ko ide u četvrtfinale, Bajern ili Liverpul. A kvota je i na jedne i na druge jednaka - 1,90, da će proći dalje, na bilo koji način. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Bajern - Liverpul.

Ronaldo je prvi strelac Lige šampiona sa 124 gola, 18 više od drugoplasiranog Lionela Mesija iz Barselone. Portugalac je učestvovao u postizanju 76 golova u 77 utakmica u nokaut fazi najelitnijeg klupskog takmičenja, pošto je postigao 62 gola i imao 13 asistencija. On je prošlog leta za 100 miliona evra iz Real Madrida prešao u Juventus.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.