KOLIKI JE PARTIZANOV DUG? Vučelić je odgovorio na to pitanje, ali pravi šok je tek usledio kod pitanja odgovornosti
Milorad Vučelić je progovorio koliki je dug Partizana, Foto: Starsport©

Navijači se to pitaju

KOLIKI JE PARTIZANOV DUG? Vučelić je odgovorio na to pitanje, ali pravi šok je tek usledio kod pitanja odgovornosti

Biće zanimljivo koji zaključak će izvesti navijači Partizana na osnovu onoga što je rekao prvi čovek kluba po završetku sednice Upravnog odbora

Objavljeno: 20:28h

Navijačima Partizana u glavi je crveni alarm zbog krizne situacije u klubu, ali izgleda da čelni ljudi kluba to baš i ne vide tako, makar kada je u pitanju stanje u Humskoj.

Usled dva uzastopna poraza i oproštaja od borbe za titulu, a verovatno i drugog mesta na tabeli, svoju odgovornost su preuzeli trener Zoran Bata Mirković i sportski direktor Ivica Iliev, međutim, uprava je drugačijeg stava.

To se da zaključiti na osnovu izjave koju je dao predsednik Partizana Milorad Vučelić novinarima nakon što je održana Hitna sednica Upravnog odbora kluba.

Milorad Vučelić kaže da su za krizu rezultata odgovorni igrači
Milorad Vučelić kaže da su za krizu rezultata odgovorni igračifoto: Starsport©

A zaključak koji će mnogi izvesti je taj da je odgovornost podeljena tako da su za rezultatsku krizu krivi igrači, a za ono što se tiče drugih sfera poslovanja kluba i sa čime je sve u redu, odgovorna je uprava.

- Pa fudbaleri su krivi. Nije to krivica, to je odgovornost. Ja stvarno mislim da mi imamo dobar tim, drugo, zamislite kakav bih ja bio predsednik kluba kada bih rekao posle dve utakmice da imamo loš tim - rekao je Vučelić i rekao u kom slučaju će on preuzeti odgovornost.

- Ja ću preuzeti odgovornost kako ne bude licence. Preuzeo sam odgovornosto. Preuzeo sam odgovornost oko stadiona i preuzimam odgovornost oko investicija. Na igračima je da preuzmu odgovornost za rezultat, a na nama je da izborimo evrolicencu, da igramo evropske utakmice. Podelili smo naše odgovornosti.

Milorad Vučelić je rekao i za koje stvari će on preuzeti odgovornost
Milorad Vučelić je rekao i za koje stvari će on preuzeti odgovornostfoto: Starsport©

U javnosti se takođe dugo već priča o iznosu duga Partizana, pošto uvek stižu oprečne informacije, a navodno je i to jedan od uslova koji je kandidat za novog sportskog direktora Saša Ilić postavio - da se izađe javno sa tačnom cifrom ukupnog duga.

- Dve respektabilne revizorske kuće, jedna strana, jedna domaća, su izvršile presek dugova i ustanovili smo da ih ima još 7 miliona pored onih 15. To sam više puta govorio, ali uzalud. Znam i da je ovo uzalud za većinu vas, ali neka tako ostane. Neka ostanu te dezinformacije, laži, ali ja govorim o faktima. Svako od vas može da misli šta hoće o igri Partizana, to je njegovo pravo, ali nema pravo da laže. Ili kad ima pravo da laže, ja imam pravo da kažem šta je laž. Ovo što sam rekao je istina. Takođe revizorska kuća upravo sada vrši presek, jer to radimo zbog UEFA. Mi smo prošli sada dve insprekcije u licenciranju UEFA, uz onaj problem koji smo imali. Vi znate da su vrlo stroga pravila i da smo mi po vrlo strogim pravilima mi to morali da uradimo. To je istina i to su činjenice - odgovorio je Vučelić na ovo pitanje.

Vi pogledajte na snimcima ispod šta je još rekao prvi čovek Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.