VEĆ SADA NAPRAVLJEN TIM ZA NOVU LŠ: Drugi potpis u jednom danu - Crvena zvezda blindirala još jednog fudbalera!
Milan Rodić i Ričmond Boaći na 158. Večitom derbiju, Foto: Starsport©

zvanično

VEĆ SADA NAPRAVLJEN TIM ZA NOVU LŠ: Drugi potpis u jednom danu - Crvena zvezda blindirala još jednog fudbalera!

Milan Rodić produžio saradnju sa šampionom Srbije

Objavljeno:

Crvena zvezda zadržava okosnicu tima. Danas je, osim Dejana Joveljića, ugovor sa Crvenom zvezdom do 2022. godine produžio i levi bek Milan Rodić.

Fudbaler koji već skoro dve godine u odbrani srpskog šampiona uliva sigurnost zvezdašima, suvereno čuva levu stranu terena, ostaće veran klubu i naredne tri i po godine.

- Presrećan sam, kao što sam obećao prvog dana kada sam došao u Crvenu zvezdu da ću sa ovim klubom da ređam uspehe i da ćemo da vratimo Zvezdu u sam vrh gde i pripada, tako i danas ovim produžetkom saradnje obećavam da ćemo isto nastaviti. Već dugo našu odbranu krasi epitet neprobojne tvrđave, svi ćemo dati sve od sebe da tako i ostane – rekao je Rodić.

Lepe reči povodom produžetka ugovora između Crvene zvezde i Milana Rodića imao je i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Rodić je još jedan od fudbalera koji su produžili ugovor, a igrao je od početka uspešne serije koju smo ostvarili ulaskom u Ligu Evrope, a kasnije i u Ligu šampiona. Zadovoljstvo mi je što Rodić ostaje u Crvenoj zvezdi na duži vremenski period. Pozicija levog beka je uvek deficitarna, veoma je teško pronaći kvalitetnog levog beka, posebno u domaćem fudbalu. Milan je jedan od najkvalitetnih, reprezentativac Srbije i srećan sam što naš klub ima pravo rešenje na duži vremenski period. On je pouzdan bek sa kojim sam sarađivao od omladinskih dana i drago mi je da nastavljamo podjednako uspešno i u prvom timu Crvene zvezde – rekao je Mrkela.

Oni koji su uz Milana Rodića bili među najstandardnijima u redovima crveno-belih takođe su produžili ugovore sa našim klubom.

- Okosnica tima je ostala ista i to nam mnogo znači. Očekujemo da ćemo i u budućnosti svi zajedno dobro izgledati na terenu, da ćemo da pružamo odlične partije i vodimo Zvezdu do novih uspeha – rekao je Rodić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.