BATA I IVICA PREUZELI ODGOVORNOST, RED JE DOŠAO NA MENE: Lazetić se oglasio o potresima u Partizanu!
Žarko Lazetić će imati veliki izazov ispred sebe, Foto: Adria Media TV

espreso na konferenciji

BATA I IVICA PREUZELI ODGOVORNOST, RED JE DOŠAO NA MENE: Lazetić se oglasio o potresima u Partizanu!

Na redu je četvrtfinale Kupa Srbije i duel Partizana protiv Napretka

Objavljeno: 17:16h
Aleksa Radosavljević

Turbulentno je ovih dana u Partizanu - odlazak Mirkovića i Ilieva dobro je potresao vicešampiona Srbije, a čovek koji će pokušati da ugasi požar je Žarko Lazetić.

Mladi stručnjak će u naredne dve utakmice sa klupe predvoditi crno-bele, a prva ga očekuje već u sredu, u četvrtfinalu Kupa Srbije, protiv Napretka u Kruševcu.

- Pravi trenutak je da posle Bate Mirkovića i Ivice Ileva, koji su preuzeli odgovornost, da ja prvi, pa onda i svi igrači preuzmu odgovornost i počnu da rade ono što se od njih očekuje.

Svi su svesni važnosti situacije i trenutka u kom se nalazimo i siguran sam da ćemo izađi na tu utakmicu sa dobrim stavom i da ćemo dati sve od sebe da prođemo u polufinale - rekao je Lazetić.

Utakmica u Kruševcu predstavlja možda i najveći izazov za Lazetića u dosadašnjoj karijeri. Veliki je pritisak, a poraz nije opcija za fudbalere crno-belih.

- Sigurno da je ovo moj najveći izazov u karijeri, ali ne posmatram kao priliku. Pripremamo se, znamo šta je Partizan i znamo da baš u teškim trenutcima treba pokazati zašto ste u Partizanu. Svaki igrač uvek želi da odigra dobro, ali nekada je to nemoguće zbog protivnika, terena ili psihološke pripreme. Beskrajno verujem u njih da mogu da prikažu ono što su pokazali u prve dve utakmice i protiv Zvezde. Mislim da ćemo i sutra pokazati da je to prava slika Partizana - kazao je Lazetić.

Da li razmišlja o eventualnom ostanku na klupi Partizana do kraja sezone, Lazetić je odgovorio:

- Sitacija se menja kao na traci, zaista nije floskula, ali razmišljam samo o utakmici sa Napretkom. Uprava nek radi svoj posao, pa ćemo videti šta će biti - rekao je privremeni trener Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.