MILOJEVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE BITI SA MARINOM: Ima naznaka, a sa Boaćijem je situacija poznata!
Vladan Milojević, Foto: Beta/Branislav Božić

pred kup

MILOJEVIĆ OTKRIO ŠTA ĆE BITI SA MARINOM: Ima naznaka, a sa Boaćijem je situacija poznata!

Znam da je u pitanju radni dan, ali bismo volelo da uz njihovu pomoć preskočimo još jednu prepreku - rekao je strateg crveno-belih

Objavljeno: 14:08h

Šef stručnog štaba Vladan Milojević pozvao je zvezdaše da ispune tribine stadiona „Rajko Mitić'“ i u četvrtfinalnom duelu protiv Radnika, u sredu od 18 časova.

Crveno-beli nastavljaju sa igranjem u ritmu sreda-subota, što im odgovara prema Milojevićevim rečima, i veruju da će uspešno preskočiti još jednu prepreku. - Kup je specifično takmičenje, drugačije nego prvenstvo. Igra se jedna utakmica. Skoro smo igrali sa Radnikom u Surdulici i tada sam rekao da od ulaska u Superligu sada ima najbolju ekipu, sa jako dobrim trenerom Milanom Milanovićem. To je moglo da se vidi i posle našeg poslednjeg susreta. Radnik je disciplinovana i brza ekipa, dobro izbalansirana. Blizu je ulaska u plej-of što bi bio veliki uspeh za Radnik i samu Surdulicu - rekao je Milojević.

Trener šampiona Srbije pozvao je publiku da u što većem broju dođe na Marakanu. - Čeka nas izuzetno teška utakmica, jer nema popravnog. Dobro ćemo se spremiti i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Znam da je u pitanju radni dan, ali bismo volelo da uz njihovu pomoć preskočimo još jednu prepreku. Milojević se osvrnuo i na kadrovsku situaciju u ekipi. - Marinovo stanje biće poznatije posle snimanja, videćemo koliko je ozbiljna, ima naznaka manje povrede. Sa Boaćijem je poznata situacija, novih kadrovskih problema nemamo. Rodić i Gobeljić su i dalje u procesu oporavka, ide pauza od dve nedelje, želimo da izbegnemo potencijalni rizik i očekujemo ih posle pauze - rekao je šef Zvezdinog stručnog štaba i zaključio: - Dupla kruna nam je cilj. Prošle godine nismo uspeli, zato smo dosta i oprezni što se tiče predstojeće utakmice. U polufinalu su dve utakmice, zato sada treba biti dodatno obazriv. Nismo nešto posebno pričali, imamo filozofiju našu da nam je prva naredna utakmica najbitnija, tako se i sada ponašamo - podvukao je Milojević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.