UPRAVI PARTIZANA ODZVONILO: Bivši predsednik kluba se vraća na mesto prvog čoveka crno-belih?!
Vladimir Vuletić, Miloš Vazura i Milorad Vučelić, Foto: Dado Đilas

Espreso saznaje

UPRAVI PARTIZANA ODZVONILO: Bivši predsednik kluba se vraća na mesto prvog čoveka crno-belih?!

Da li će, posle odlazaka Mirkovića i Ilieva, doći i do promene kompletne uprave u Humskoj

Objavljeno: 15:10h

Partizan je u agoniji maltene na svim poljima, a najnoviji potresi neće doprineti tome da se trusno tlo u Humskoj smiri ubrzo.

Ekipa je izgubila dve utakmice zaredom posle remija u 159. Večitom derbiju i sada ne samo da je borba za titulu takoreći izgubljena, već i borba za drugo mesto, pošto sada i Radnički iz Niša beži 14 bodova crno-belima.

To, ali i brojne druge stvari su prouzrokovale da ostavke posle nedeljnog poraza od Voždovca podnesu trener Zoran Bata Mirković i sportski direktor Ivica Iliev, koji su na taj način preuzeli punu odgovornost.

Ivica Iliev je prvi od aktuelnog rukovodstva Partizana podneo ostavku
Ivica Iliev je prvi od aktuelnog rukovodstva Partizana podneo ostavkufoto: Starsport©

Navijači Partizana danas (18.00) će gledati ka Sremskoj Mitrovici - Mega dočekuje Budućnost, i ako pobedi, crno-beli bi izbili na 3. mesto! Kvota na keca je 4,40, a na trijumf Podgoričana 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mega - Budućnost.

Ali ono što zanima većinu ljubitelja fudbala u Srbiji, a pogotovo navijače Partizana jeste da li će svoj deo odgovornosti preuzeti i čelnici kluba, koje Grobari najviše okrivljuju za sve što se dogodilo, uostalom njihova borba protiv uprave traje odavno.

I sada, protiv Voždovca se ponovo sa tribine navijača Partizana začulo ono što smo slušali cele jesenje polusezone "Uprava napolje", a navodno su i upali u klupske prostorije posle utakmice i zahtevali ostavke uprave.

Međutim, od strane rukovodilaca kluba za sada se niko ne oglašava, niti najavljuje mogućnost ostavke, odlaska ili na kraju krajeva sazivanja Vanredne Izborne skupštine kluba.

Ali zato ima raznih šuškanja po kuloarima.

Espreso je stigao do informacije da već postoji ideja oko smene, odnosno, promene aktuelnog rukovodstva u Humskoj ulici, kao i da već postoje potencijalni naslednici.

Tomislav Karadžić se pominje kao mogući naslednik Milorada Vučelića na mestu predsednika Partizana
Tomislav Karadžić se pominje kao mogući naslednik Milorada Vučelića na mestu predsednika Partizanafoto: Starsport©

Glavni lik u priči je nekadašnji predsednik Partizana i Fudbalskoj saveza Srbije, Tomislav Tole Karadžić, koji bi na taj način mogao da se vrati u srpski fudbal nakon što je otišao sa mesta prvog čoveka FSS-a u maju 2016.godine.

On je prva opcija da preuzme ulogu predsednika kluba od Milorada Vučelića, koju je već obavljao u periodu od septembra 2007. do jula 2008. godine.

Tu opciju i promenu je navodno podržao i sadašnji predsednik FSS-a, Slaviša Kokeza.

Tomislav Karadžić, Zvezdan Terzić i Milorad Vučelić
Tomislav Karadžić, Zvezdan Terzić i Milorad Vučelićfoto: Dado Đilas

Ipak, cela ideja je u začetku, a trenutno se opipava i puls kod navijača koji nemaju dilemu kada je reč o tome da žele odlazak aktuelnih čelnika, ali su zato podeljeni kada je reč o povratku Karadžića, kao uostalom što su i sami međusobno podeljeni u nekoliko sukobljenih frakcija.

U svakom slučaju, situacija u Partizanu je prilično alarmatna i požar je potrebno gasiti, a da li će ulogu vatrogasca preuzeti baš Karadžić, neko drugi ili aktuelno rukovodstvo će zadržati svoje pozicije, odgovor ćemo saznati vrlo brzo, barem tako se nadaju navijači Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.