NEVEROVATNA SCENA: Sudija pozvao VAR, a u sobi nema nikoga! Real bolji od Valjadolida, Ben Jeder obeležio kolo!
Slavlje fudbalera Sevilje, Foto: EPA

primera, 27. kolo

NEVEROVATNA SCENA: Sudija pozvao VAR, a u sobi nema nikoga! Real bolji od Valjadolida, Ben Jeder obeležio kolo!

Valensija je došla do velika tri boda na gostovanju u Đironi

Objavljeno:

Fudbaleri Sevilje ubedljivo su savladali ekipu Real Sosijedada na svom ,,Ramon Sančez Pishuanu” sa 5:2 u današnjoj utakmici 27. kola La lige, dok je Valensija u finišu došla do sva tri boda u Kataloniji protiv Đirone.

Nakon što je u 25. minutu Pablo Sarabija doneo prednost domaćima, usledio je odgovor Sosijedada u režiji Mikela Ojarzabala samo tri minuta kasnije.

Drugo poluvreme potpuno je proteklo u znaku Visama Ben Jedera. Napadač Sevilje je u intervalu od 13 minuta postigao tri gola i rešio pitanje pobednika.

Posle gola u protivničku mrežu, Mikel Ojarzabal postigao je i autogol za 5:1, a ubrzo je iz penala smanjio na 5:2 i tako i on upisao svojevrsni het-trik.

foto: AP

Valensija je došla do velika tri boda na gostovanju u Đironi.

Heroj utakmice bio je Feran Tores koji je u 90. minutu iskoristio dodavanje Žofrija Kondogbije, potom obišao golmana Bona i poslao loptu u nebranjenu mrežu za veliko slavlje gostiju u veoma interesantnom i efikasnom duelu, gde je viđeno pet golova.

foto: AP

,Žuta podmornica” kreće da se diže, a tome je najviše doprineo autogol Rober Pjera u 93. minutu, da bi domaće dotukao mladi Čukvueze, te je Viljareal konačno izašao iz zone ispadanja i sada imaju bod više od Selte iz Viga.

foto: AP/Manu Fernandez

Fudbaleri Reala ubedljivo su pobedili ekipu Valjadolida u gostima rezultatom 4:1.

Domaći su u 15. minutu poveli preko Gvardiole, ali je pogodak poništen na asistenciju VAR sobe. Ipak, snimak u živom programu je pokazao da u sobi nema sudija.

Poveli su domaći preko Tuhamija u 29. minutu, izjednačio je Varan pet minuta kasnije, a do kraja meča golove su postizali još Benzema dva puta i Luka Modrić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.