OVO SU ALARMANTNE STVARI: Partizanu treba šok terapija!
Zoran Mirković, Foto: Beta/Branislav Božić

UTUČEN MIRKOVIĆ

OVO SU ALARMANTNE STVARI: Partizanu treba šok terapija!

Pre duela sa Zmajevima igrali su nerešeno sa Crvenom zvezdom i izgubili od Radničkog.

Objavljeno:

Partizan je minimalnim rezultatom izgubio od Voždovca u 26. kolu Superlige Srbije.

To je treća uzastopna utakmica crno-belih bez pobede. Pre duela sa Zmajevima igrali su nerešeno sa Crvenom zvezdom i izgubili od Radničkog.

- Izgubili smo, kriza se produbljuje. Ne mogu da kažem da smo zaslužili poraz, ali tako nam je kako nam je. Videćemo u narednih nekoliko dana šta nam je dalje činiti - rekao je Zoran Mirković, trener Partizana.

Možda bi navijači i oprostili minimalni poraz da je i Partizan imao konkretnije šanse.

- Tvrda utakmica, dinamična, ne mogu da kažem da smo zaslužili da izgubimo, ali i ovakve stvari se dešavaju u fudbalu iskusnim igračima.Posle gola Voždovca se malo igrao fudbal. Bilo je svakakvih srtvari, opstrukcije igre, besomučnog trošenja vremena, sekao se ritam. Posle gola se nije igralo - dodao je.

Izgelda da je niz teških mečeva ostavio traga.

- Sigurno smo platili ceh utakmicama u poslednjih 15 dana, ali to ne može da bude opravdanja. Moji igrači se bore. Ne ide nas, neće nas. Počeli smo da gubimo utakmice, to su alarmantne stvari, pogotovo što nas u sredu čeka kup duel u Kruševcu. Neke stvari moraju da se menaju. Pokušaćemo da sprečimo da se ovo dešava nadalje. Nekakava šok terapija je potrebna - zaključio je Zoran Mirković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.