JOVELJIĆ NIJE ZADOVOLJAN UPRKOS GOLU: Na treningu rešavam takve situacije!
Dejan Joveljiž je iznudio penal i postigao gol u pobedi nad Zemunom, Foto: FK Crvena zvezda

BUDUĆNOST ZVEZDE

JOVELJIĆ NIJE ZADOVOLJAN UPRKOS GOLU: Na treningu rešavam takve situacije!

Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari - rekao je mladi napadač

Objavljeno:

Dejan Joveljić je pogotkom u 42. minutu udvostručio prednost crveno-belih i tako trasirao put šampionu Srbije ka novoj pobedi i rekordu čime su ukrasili proslavu 74. rođendana Crvene zvezde.

- Pre svega želim da čestitam rođendan šefu Vladanu Milojeviću i zahvalim se na novoj šansi. Zadovoljan sam utakmicom, ali nisam zadovoljan ličnim učinkom. Postigao sam gol i bio fauliran za jednaesterac, međutim, morao sam da postignem gol i u drugom poluvremenu. Na treningu takve situacije rešavam bez problema, možda je uzrok bio trenutni pad koncentracije zbog prevelike želje - istakao je mladi napadač.

Joveljić se potom osvrnuo na činjenicu da je Zvezda protiv Zemuna upisala 52. uzastopni superligaški meč bez poraza i tako postavila novi rekord bez poraza u našem fudbalu. Do tri nova boda došli smo pobedom od 4:0.

- Prelep je osećaj zbog niza kakav niko ranije nije uspeo da ostvari. Takođe, zahvalio bih se Delijama na sjajnoj atmosferi, još jednom su nas nosile do pobede, i rekorda kojim smo postali deo istorije. Sjajan ambijent, pogotovo koreografija i bakljada. Imamo najbolje navijače na svetu. Hvala im još jednom što su bili uz nas, vidimo se već u sredu ponovo na Marakani - poručio je Joveljić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rsFK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.