POBEDU POSVEĆUJEM MARIJI TONČEV: Iako svi misle da Radničkom cvetaju ruže, Lalatović je otkrio da nije tako!
Nenad Lalatović, Foto: Beta/Saša Đorđević

LEP GEST

POBEDU POSVEĆUJEM MARIJI TONČEV: Iako svi misle da Radničkom cvetaju ruže, Lalatović je otkrio da nije tako!

Strateg niške ekipe Lalatović je rekao da je zadovoljan zbog devete uzastopne pobede

Objavljeno:

Fudbaleri Radničkog pobedili su Mladost iz Lučana sa 1:0 u 26. kolu Superlige.

Trener Nišlija Nenad Lalatović je novu pobedu svog tima posvetio Mariji Tončev, kćerci prvog čoveka kluba Ivice Tončeva.

- Ova pobeda je za Mariju Tončev. Naš predsednik Ivica Tončev zbog privatnih problema nije prisustvovao utakmici, kao i onoj protiv Partizana u sredu. Mariji želimo brz oporavak, nadamo se da će sve biti kako treba i da ćemo je uskoro videti sa osmehom na licu na našim utakmicama ovde na Čairu - izjavio je Lalatović.

Potom se osvrnuo na tok meča.

- Čestitao bih ekipama na prikazanoj igri po jako teškom terenu. U jakom smo ritmu, za 14 dana treba da odigramo pet utakmica, a kako smo se u sredu ispraznili mi protiv Partizana, tako se i Mladost ispraznila protiv Zvezde. Iako mi je ekipa umorna, vi znate da ja nisam u situaciji da mnogo rotiram, pa to nisam učinio ni danas. Mislim da smo bili bolji baš za taj jedan gol. Oni su u prvom poluvremenu imali neke svoje šanse, mi smo u nastavku mogli da rešimo meč preko Nikodijevića i Čumića, ali na kraju je rezultat realan - rekao je trener Nišlija.

Strateg niške ekipe Lalatović je rekao da je zadovoljan zbog devete uzastopne pobede i dodao da se ekipa okreće meču četvrtfinala Kupa Srbije protiv Vojvodine.

Trener Mladosti je čestitao rivalu na trijumfu.

- I mi i Radnički u sredu imamo teške utakmice u četvrtfinalu Kupa Srbije. Mi smo danas u kombinovanom sastavu pokušali da se nadigravamo sa Radničkim, jer sam želeo da odmorim neke igrače za taj Kup. Mislim da je publika danas imala šta da vidi. Bilo je dosta lepih akcija, a i gol domaćina postignut je na efektan način. Radnički je bio bolji za taj jedan gol i ja mu čestitam na trijumfu. Mi smo u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih akcija, nažalost nismo uspeli da ih realizujemo, ali nemamo sada puno vremena da žalimo jer moramo da se koncetrišemo na Kup i meč sa Spartakom - izjavio je Nenad Milovanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.