SITUACIJA JE NEPRIJATNA: Mirković otkriva ko nije u sastavu i ističe da ceni ekipu Voždovca!
Zoran Mirković, trener Partizana, Foto: Filip Plavčić

superliga

SITUACIJA JE NEPRIJATNA: Mirković otkriva ko nije u sastavu i ističe da ceni ekipu Voždovca!

On se osvrnuo i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je pred meč 26. kola Superlige sa Voždovcem da ima veliko poštovanje prema narednom rivalu i da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

- Imam veliki respekt prema Voždovcu. Dobar su klub i imaju trenera Dragana Aničića koga veoma uvažavam. Ima veliko iskustvo. Dosta su se pojačali zimus, došlo je puno internacionalaca. Očekuje nas težak zadatak - rekao je Mirković na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

Fudbaleri Voždovca
Fudbaleri Voždovca foto: Filip Plavčić

On se osvrnuo i na stanje u ekipi posle poraza od Radničkog u prethodnom kolu.

- Situacija nije prijatna, ali mi se spremamo za takve stvari. Gledali smo da sve stvari koje nisu valjale u u meču sa Radničkim da ostavio sa strane - rekao je trener crno-belih koji govorio i u kakavom zdravstvenom stanju dočekuju meč na Krovu.

- Musa je van stroja, a Đorđe Ivanović je na korak do povratka.

Musa Ndžaj
Musa Ndžaj foto: FK Partizan

Strateg crno-belih je istakao da, bez obzira na veliki zaostatak u odnosu na Radnički i Crvenu zvezdu, nema nameru da se preda.

- Svaku utakmicu igramo na pobedu. U utakmici protiv Radničkog nismo imali sreće. Što se tiče samog finiša sampionata, ne menja se ništa u našem planu. Pokušaćemo da smanjimo razliku za vodećim ekipama ili eventualno da stignemo - rekao je Mirković i osvnuo se na takmičenje u Kupu.

- Nemamo luksuz da biramo utakmice koje hoćemo, a ko je ne. Moramo u svakoj utakmici da držimo tonus - zakljucio je Mirković.

Zoran Mirković
Zoran Mirković foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.