OBEĆANJE ISPUNJENO: Milan Borjan potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom!
Milan Borjan do 2023. Zvezdin, Foto: FK Crvena zvezda

zvanično

OBEĆANJE ISPUNJENO: Milan Borjan potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom!

Ono što je bilo dogovoreno još na zimskim pripremama u Antaliji, sada je ozvaničeno - Milan Borjan produžio je ugovor sa crveno-belima

Objavljeno:

Sjajni golman crveno-belih parafirao je vernost šampionu Srbije do leta 2023. godine.

Ove sezone bio je čuvar mreže sa najviše odbrana u grupnoj fazi Lige šampiona, a bravurama među stativama često je donosio radost zvezdašima. Borjan je produžetak saradnje overio u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele. - Veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, jer je Borjan uradio mnogo u proteklom periodu i ušao u srca svih navijača svojim odbranama. Svima nama u klubu daje posebno samopouzdanje, jer kada imate jednog takvog golmana, onda se to prenosi i na navijače, i na igrače, a i na nas u upravi. Borjan je branio sjajno i u velikim utakmicama, i na takozvanim manjim. Bio je redovan, branio i povređen, i svakako da je produženje ugovora veliki podstrek i ohrabrenje za sve nas - kaže Mrkela.

Borjan se tako pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću i Marku Gobeljiću, koji su pre njega takođe produžili ugovore. - Velika mi je čast što je klub produžio ugovor sa mnom i što ću biti ovde naredne četiri i po godine. Presrećan sam, želeo bih da se zahvalim Svetozaru Mijailoviću, Zvezdanu Terziću, Mitru Mrkeli, treneru Vladanu Milojeviću na takvom poverenju. Želim da nastavimo sa ovakvim rezultatima - rekao je Borjan. Sjajni golman imao je i poruku za Delije. - Davaću maksimum kao i do sada na terenu, i pokušaću da branim što bolje i da iz dana u dan što više napredujem, i da im na poverenju uzvraćam pobedama. Godinu i po dana smo zajedno, što smo duže na okupu, biće i bolji rezultati, družimo se i van terena, imamo odličnu atmosferu, što se odražava i na uspehe. Borjan je pozvao i sve navijače da ispune tribine Marakane u subotu od 18 časova protiv Zemuna. - Vezali smo 51 utakmicu bez poraza u domaćem prvenstvu što mnogo znači, nadam se da ćemo protiv Zemuna da uđemo u istoriju Crvene zvezde. Mislim da će biti fenomenalna atmosfera, mngoo navijača, slavimo i 74. rođendan i nadam se da će doći veliki broj zvezdaša da nas podrži, a mi ćemo dati sve od sebe da im donesemo pobedu - završio je Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ FK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.