SKANDAL U HRVATSKOJ POSLE LIGE EVROPE: Fudbaler Dinama pretukao i mučio nedužnu devojku, ona odmah izašla u medije!
Iva Bošnjak, Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

SKANDAL U HRVATSKOJ POSLE LIGE EVROPE: Fudbaler Dinama pretukao i mučio nedužnu devojku, ona odmah izašla u medije!

- On je došao s prijateljem u stan, ja sam mu otvorila vrata. Pitao je šta izvodiš, već je došao ljut. On je bio s prijateljem u dnevnom boravku, a ja sam otišla u sobu. Nakon pola sata prijatelj je napustio stan, a on je došao u krevet i legao pored mene. Ja sam ga pitala zašto ne možemo da rešimo priču. Nakon dva minuta ustao je i počeo da bude agresivan - istakla je dotična Iva Bošnjak

Objavljeno:

Devojka iz Osijeka Iva Bošnjak na društvenim mrežama je objavila kako ju je sinoć u Zagrebu pretukao fudbaler Dinama Ijaji Beliv Atimven.

20-godišnja devojka za Index je ispričala da se sve dogodilo nešto nakon 23 sata, u stanu fudbalera u zagrebačkom naselju Remetinec.

Za Index je detaljno ispričala svoju stranu priče prema kojoj ju je 23-godišnji igrač iz Nigerije koji igra za zagrebački Dinamo tukao i gušio, a zbog svega je intervenisala i policija.

- On je došao s prijateljem u stan, ja sam mu otvorila vrata. Pitao je šta izvodiš, već je došao ljut. On je bio s prijateljem u dnevnom boravku, a ja sam otišla u sobu. Nakon pola sata prijatelj je napustio stan, a on je došao u krevet i legao pored mene. Ja sam ga pitala zašto ne možemo da rešimo priču. Nakon dva minuta ustao je i počeo da bude agresivan. Počeo je da baca moje stvari. Molila sam ga da prestane. Tad sam ga uhvatila za ruku, a on me bacio na krevet i počeo da me guši. Jednom rukom me je držao, a drugom gušio. Prestravila sam se, shvatila sam da mi je život u opasnosti - ispričala je za Index.

FK Dinamo Zagreb
FK Dinamo Zagreb foto: AP

Kaže da je prvotimac Dinama nastavio da je tuče i kad je uspela da se izvuče iz kreveta.

- Izvukla sam se i krenula da izađem iz sobe, a on me na to gurnuo tako da sam pala i udarila glavom u donji deo vrata i pod. Udarila sam desnom stranom glave. Počeo je da me vuče za noge i šutnuo me nogom. Pobegla sam u WC i sakrila se ispod umivaonika. On je ušao u wc, vukao me za ruke i dovukao do hodnika. Video je da neću da ustanem pa je počeo da me šutira nogom i viče mi da sam kurva - ispričala je.

Ni tu se, priča, nasilje nije zaustavilo.

- Nakon toga je opet uzeo moje stvari i počeo da ih baca. Pokušala sam da uzmem telefon. Odmah kad sam uspela da ga dohvatim nazvala sam policiju. Ja sam odmah napustila stan, shvatila sam da će me ubiti ako ostanem tamo. Pre nego što sam izašla rekao mi je da ja ne znam ko je on, da je on igrač Dinama - prepričala je za Index.

FK Dinamo Zagreb
FK Dinamo Zagreb foto: EPA

Rekla je da je policiju dočekala pred zgradom. Devojka tvrdi da je policija rekla da oni ne mogu ništa jer povrede nisu dovoljno teške

- Policija je došla, sa mnom su razgovarali u policijskom autu i išli su razgovarati s njim. On im je rekao da sam ja sama pobacala svoje stvari i otišla iz stana, da je to sve. Policija mi je rekla da oni mogu jedino nešto napraviti da su teže ozljede, da ako hoću ići dalje s tim da je najbolje da ga privatno tužim - ispričala je za Index drhtavim glasom djevojka.

U Dinamu bez komentara

Policija je za Index potvrdila da su intervenirali, da su upoznati s događajem te da prikupljaju informacije.

Pokušali smo provjeriti i nogometaševu stranu priče, no iz Dinama su kratko poručili da nemaju komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.