LUKA NIJE SPREMAN DA VIŠE IGRA ZA SRBIJU: Krstajić objasnio zašto nema Milivojevića na spisku za Nemačku i Portugal
Luka Milivojević u dresu Srbije, Foto: Dado Đilas

ŠTETA!

LUKA NIJE SPREMAN DA VIŠE IGRA ZA SRBIJU: Krstajić objasnio zašto nema Milivojevića na spisku za Nemačku i Portugal

Krstajić je istakao da je zajedno sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem i sportskim direktorom Darkom Kovačevićem bio u Londonu

Objavljeno:

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da Luka Milivojević više neće igrati za nacionalni tim.

- Luka nije spreman da više igra za Srbiju. Pokušali smo u prošlom periodu da stavimo sa strane neke stvari, niti je Luka Srbija, niti Krstajić je Srbija. Interes je da napravimo što bolju atmosferu u ekipi za ono što nas čeka. Nismo našli zajednički jezik. Nažalost, neki su odlučili na način na koji su odlučili i ne bih se vraćao više na tu temu - rekao je Krstajić novinarima u Staroj Pazovi.

Krstajić je istakao da je zajedno sa potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Markom Pantelićem i sportskim direktorom Darkom Kovačevićem bio u Londonu pre nekoliko nedelja i da se o toj temi razgovaralo sa Milivojevićem.

- To je završena tema. Okrećemo se ka budućnosti i kvalifikacijama. Srbija 20 godina nije učestvovala na Evropskom prvenstvu i naš zadatak i cilj su da ova ekipa ima snagu, kvalitet i moć da se kroz tešku grupu plasira - istakao je Krstajić.

Početkom septembra selektor Krstajić i pojedini članovi stručnog štaba sa jedne i Luka Milivojević sa druge izneli su teške međusobne optužbe u javnosti.

Član stručnog štaba Milan Obradović izjavio je da se spremao puč tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, a Krstajić je stao iza njegovih reči. Nakon toga je reagovao i Milivojević rekavši da selektor laže. Krstajić je u nekoliko navrata nakon toga izjavljivao nije "zlopamtilo" i da su Milivojeviću vrata nacionalnog tima i dalje otvorena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.